Skocz do zawartości

Domeny .tk

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

...nie chce mi się czekać na pełną aktywację konta przez admina. Ok, do rzeczy!

Jak myślicie, czy domena tk jest do przyjęcia przez polskich internautów? Jeśli tak, to jak szacuje się wartość popularnych adresów? Różnica jest bardzo duża czy nieznaczna?

Edycja:

Wartość, czyli wiadomo o co chodzi... o kasę/perspektywy/zaufanie.

Zakładam, że wykupiło się domenę, a nie tylko wzięło ją za darmo z wieloma ograniczeniami.

gdzieś zaginęła...

Ostatnio bawię się nieco w Ambassador Programie i za promowanie dot.tk otrzymuje tzn. ryby. Wymieniam je potem na konkretne usługi - w tym przypadku rejestracja domen .tk (nie za darmo, ale tak jakbym zapłacił 20 euro za jedną domenę = zero ograniczeń, możliwość sprzedaży i czego dusza zapragnie jako prawny właściciel).

Nie wiem, czy dalej się w to bawić. Zarejestrowałem póki co na 2 lata kilka adresów typu:

PROMOCJE.TK

E-PORADNIK.TK

E-PRACA.TK

KOMIKSY.TK

TRANSFERY.TK

Czy warto kontynuować to przedsięwzięcie? Czy te nazwy są coś wartę czy raczej nie?

gdzieś zaginęła...

Na wartościową stronę o domenie tk jeszcze nie trafiłem stoją na niej tylko miniacze :D

Kiedyś może, obecnie niesą webminiacze na tk punktowane, wiec powoli ich coraz mniej w tych domenach...

Domeny dobre pod autozaplecze bo za free...

Stoją tam też dobre strony, ale bardzo mało takich...

Z domeniarskiego punktu widzenia, (w teorii) nic nie warte, ale nikt nie broni Ci znaleźć kupca i na taką domenę,

tak jak ja niedawno sprzedałem domenę regionalną z której na di.pl by się śmiali za 1k pln (była wypozycjonowana na regionalne frazy) :D

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności