Skocz do zawartości

Prośba o fachowy rzut oka

katarna

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie rady :) , biorę się teraz do pracy :-)

Budowanie zespołu na każdym etapie

Szkolenia biznesowe dla firm jako wsparcie w realizacji celów biznesowych

Outsourcing kadrowo płacowy to optymalizacja kosztów w firmie przy zachowaniu najwyższych standardów.

Aż tak się nie przejmuj, ci co rwą włosy z głowy, że obrazki nie mają altów i typ podobne rzeczy, są już lekko zboczeni zawodowo, najważniejsza jest tematyka strony i jej atrakcyjność dla zainteresowanych, jeżeli tu się przyłożysz, to będziesz miał naturalne linkowanie z ich strony i to lepsze niż tracenie czasu na budowanie zaplecza. Docieraj do swojej grupy docelowej, jak się strona u nich przyjmie, to jest ok, jak nie, to nic jej nie uratuje i szkoda na nią tracić czas.

Leszlo, oczywiście masz rację. Pozycjonowanie to nie wszystko, jak nie masz niczego ciekawego do zaoferowania to żaden klient nie napisze. A o to chyba w tym wszystkim chodzi :-). Zawsze byłem zdania że bezpośredni kontakt oraz zadowolony klient, marketing pocztą pantoflową ma najlepsze przełożenie . No ale jest jeszcze dziedzina którą można dopieścić dlatego tu jestem, no bo w końcu nie wszyscy znają adres mojej strony ;-) i czas to zmienić :rotfl:

Budowanie zespołu na każdym etapie

Szkolenia biznesowe dla firm jako wsparcie w realizacji celów biznesowych

Outsourcing kadrowo płacowy to optymalizacja kosztów w firmie przy zachowaniu najwyższych standardów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności