Skocz do zawartości

Hosting pod publikera

sargon162

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Plecam nazwa.pl ok 360zł/na rok

Inne serwery przy dużej ilości projektów poprostu wysiadają, limity na użycie cpu przez skrypty.

Niestety trzeba użyć zewnętrzego CRONA (nazwa ma crona, który może być wywoływany max co 30min albo godzine dokładnie nie pamiętam)

Używam CRONA z tej strony https://webcron.pl, choć płatny to działa bez zarzutu, no i prawie jak za darmo....

(Częstość wywoływań co minute)

Katalog-Programy partnerskie- zacznij zarabiać na swojej stronie internetowej...

Forum- tematyczne o zarabianiu przez inernet.

za 360 rocznie masz VPS z DA, wiec nie opowiadaj bajeczek, ze inne serwery wysiadają, bo nazwa mam od 3 lat ;)( radze poczytać regulamin), nie jest to host pod seo zabawki, jest bardzo dobry pod wizytówki. jeśli ciebie jeszcze nie wywalili to nie twoja zasługa i wina ich suportu że na ciebie jeszcze nie trafili.

Podałem tylko przykład jakiego hostingu (sprawdzonego) używam pod publikera i działa bez problemu.

Używałem kilku innych i poprostu nie dawały rady z limitem cpu

Za co mieliby mnie wywalić teraz to cie poniosło i to grubo.....................

Katalog-Programy partnerskie- zacznij zarabiać na swojej stronie internetowej...

Za co mieliby mnie wywalić teraz to cie poniosło i to grubo.

za używanie narzędzi SEO, grubo to ty się mylisz ;) Nazwa nie jest hostem pod narzędzia seo , powtórzę to tobie poraź kolejny. Do końca abonamentu tam nie przetrwasz, to oczywista oczywistość. Ale musisz to sam sprawdzić, bo pzreciez co ja tam wiem :)

To że reklamujesz akurat firmę hostingową na swoim forum, nie oznacza że możesz mnie obrażać.

A tak w ogóle to umiesz liczyć? Tak tylko pytam?

Twój reklamowany serwer VPS

24,99 dolary za najmniejszy pakiet miesięcznie pomnóżmy przez 12 miesięcy i wyniesie 299,88 dolarów przy dzisiejszym kursie dolara równym 3,18zł. Roczny koszt serwera wyniesie 953zł

Jeśli ktoś potrzebuje serwera tylko i wyłącznie na publikera i parę innych stronek...

NO TO RZECZYWIŚCIE IM DOBRĄ RADĘ DAŁĘŚ

cy i wyniesie 299,88 dolarów przy dzisiejszym kursie dolara równym 3,18zł. Roczny koszt serwera wyniesie 953zł ............ NO TO RZECZYWIŚCIE IM DOBRĄ RADĘ DAŁĘŚ

człowieku ja reklamuje serwery Windows SERWER 2003/2008, oni pod publikera się nie nadają zupełnie to nie są Linux sewer, i na tym kończymy dyskusję bo jeśli tego nie wiesz to chyba nie mamy o czym gadać ;)

to się popisałeś....

A tak w ogóle to umiesz liczyć? Tak tylko pytam?

tak umiem, polecam lekturę nr1: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...p;#entry1033099

lub lekturę nr 2 w dziale hostingi, tam znajdziesz dedykowany VPS pod publikera z Direct Admin za 260 ZL ROCZNIE ( cena po znizce jesli zaplacisz za rok z góry, nazwa.pl tez niema płatności miesięcznych). Firmę nie będę wymieniać bo powiesz że coś reklamuje, radzie nie ośmieszać się dalej i nie pisać o serwerach Windows pod publikiera....

właśnie o ten host mi chodziło przy opłaceniu za cały rok rabat byl chyba 50% nie wiem jak teraz. Co dawało o wiele lepsze parametry pzreciez to VPS, taniej o 100 zl od nazwa.pl i host skonfigurowany pod dodawarke, ale strony www tam tez chodzą ok, nu i DA daje to że zarządzać może i mało zaawansowany użytkownik

przestan nabijać posty od wczoraj trasnełeś 30, możesz dostać banana za takie coś. A posty typu " ale jaja" lub po raz kolejny "Od siebie mogę tylko polecić" uczula moderatorów, uwierz mi i wszystkie twoje "starania" pójdą do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności