Skocz do zawartości

Dwa rodzynki Ogłoszenia Seo

Praca_IQ

Rekomendowane odpowiedzi

A no klientom regularnie wzrastają ambicje i to jest chore, bo chciałby mieć stawkę jak przy płatności od TOP10 ale tylko w przypadku osiągnięcia minimum TOP3... a jak już się dowie jaki byłby koszt to kończy uważając że wszyscy chcą go naciągać na pieniądze.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

369 000 PLN Witam. Podana cena miesięczna za top1. Zapraszam serdecznie - naprawdę WARTO :)

369 tys. zł za miesiąc? Fajnie..

Faktycznie, rozbieżności ceny są ogromne...

To ja podam przykład z własnego podwórka. Robiłem klientowi layout - zapytał o pozycjonowanie więc odesłałem do dobrego kolegi który się tematu podjął. Prosiłem tylko żeby - z racji że moi klienci policzył sensownie - a ja na zasadzie barteru odwdzięczę się.

Powiem że faktycznie podsumował ich po koleżeńsku więc pomyślałem że wszyscy zadowoleni.

Po miesiącu pytam przypadkiem w rozmowie - wyszło że firma się wycofała. Znalazła inną firmę która - podobno - robi im wszystkie wyszczególnione frazy za 70 zł miesięcznie...

- Jak na razie po dwóch miesiącach "pracy firmy" strona nawet nie jest zindexowana :)

- Jak się nieoficjalnie dowiedziałem to umowa nie obejmuje wyników tylko jest naliczana abonamentowo - czyli już dwa miesiące firma płaci za "efekty" :)

żyć nie umierać :)

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

fotolukasso - ja miałem podobnego klienta który po okresie 3 miesięcy zrezygnował z pozycjonowania za efekty pomimo że miał twarde TOP3 na wszystkie frazy poza jedną która była w TOP5, poszedł do innej firmy która za te same frazy zamiast moich wygórowanych 800zł chciała tylko 200zł miesięcznie i teraz po 10 miesiącach zaglądam sobie na jego stronę sprawdzam pozycje ,a tutaj wszystkie poza TOP100 ... i co ciekawe klient w rozmowie telefonicznej się upiera że woli aby to oni go pozycjonowali bo tyle co oni wezmą za rok pozycjonowania to ja wezmę za 3 miesiące ,a strona i tak kiedyś wskoczy do TOP10 ponieważ mu to osobiście szef tej firmy obiecał :)

Nic tylko podziwiać głupotę ludzką... no ale może rzeczywiście za 10 lat strona osiągnie TOP10, tak więc bądźmy dobrej myśli :shout:

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności