Skocz do zawartości

Witam i prosze o małą pomoc

czorny84

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszsytkich,

wczoraj wrzucilem strone na serwer OVH [www.komplex.net.pl]. Zarejestrowałem witrynę na google, wp, onet. Stworzylem plik robots.txt [user-agent: * Allow: /]. Wrzuciłem go do katalogu głównego tam gdzie są umieszczone pliki z zawartoscia strony. Niestety google nie widzi strony. Nawet po wpisaniu www.komplex.net.pl strona nie jest odnajdywana. Panowie i Panie pomóżcie.

Witaj :)

W odpowiedzi na Twoje pytanie:

Proces indeksacji trwa przeciętnie od kilku godzin do paru dni. Nie przejmuj się jeżeli wyszukiwarki jeszcze nie pokazują strony w wynikach - niebawem to nastąpi (o ile już nie nastąpiło). Obecność strony w indeksie Google można sprawdzić za pomocą komendy: site:nazwadomeny.pl

Uzbrój się w cierpliwość i spokojnie czekaj - z czasem sytuacja się unormuje :)

Pozdrawiam ;)

Proponuje zaznajomić się z tym tekstem, a w szczególności z krokiem drugim :(

Proponuje zaznajomić się z tym tekstem, a w szczególności z krokiem drugim :)

Dziękuje Maćku za cenne wskazówki. Zrobiłem wszystko co było napisane w pt.2. Mam pytanie do Ciebie i do innych forumowiczów. Od wczoraj rano siedzę na forach i czytam o pozycjonowaniu. Wszyscy piszą o linkowaniu. Wczoraj na stronie głównej do głównego pliku strony [index.php] dodałem w stopce coś takiego "a href="https://www.google.pl">google.pl" z <>. Nie piszę calego adresu bo ty chyba jest zabronione na forach. Pytanie: czy wstawienie takiego linku jest linkowaniem ? Pytanie: czy jak wstawię np 10 takich linków do np. wp, onet, interia itp. czyli stron często odwiedzanych, to pomoże to w pozycjonowaniu ? Pytanie: Czy Twoim, Waszym zdanie wykupywanie po 2zł do 3zł linków na różnych stronach da jakiś efekt ? Pytanie: jest taka strona linkme i tam wstawia sie pliki na serwer i includa do pliku ze stroną. Czy to da jakikolwiek efekt ? Czy wykup firmy w ZUMI pomoże.

Przepraszam jeśli te pytania są niewłaściwe. Pozdrawiam wszystkich.

Dodaj przedewszystkim stronę do jakiś katalogów stron np. https://www.kataalog.pl (więcej katalogów do których możesz dodać stronę znajdziesz pod adresem https://www.kataalog.pl/kat/katalogi stron) , później dodaj do podpisu (sygnatury) na forum linki do stron i za kilka dni strony powinne zostać zindeksowane.

Nie piszę calego adresu bo ty chyba jest zabronione na forach

Tutejsze forum jest wyjątkowe i nikt ci nie zabroni wstawić linków do swoich stron.

dodałem w stopce coś takiego "a href="https://www.google.pl">google.pl" z <>.

Zbędne ponieważ to inne strony powinne linkować do twoich stron.

jest taka strona linkme i tam wstawia sie pliki na serwer i includa do pliku ze stroną

Na porządnych stronach tego się nie instaluje bo tylko stracą na wartości.

Czy wykup firmy w ZUMI pomoże

Nie ponieważ link na zumi jest nofollow ,a ty potrzebujesz linków dofollow żeby stronę zindeksowało.

Czy Twoim, Waszym zdanie wykupywanie po 2zł do 3zł linków na różnych stronach da jakiś efekt ?

Zależy jakie strony ale do indeksacji mogą się nadać.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Dziękuję Wszystkim za wskazówki. Jak tylko zarobie na remontach zlecę komuś aby przerobił stronę a także zpozycjonował. Jak powiedział kiedyś A.Leper cześć z Nas rodzi się inteligentnym a pozostali inteligencji się uczą ;) Chyba należę do tych drugich.Po raz drugi robot googla odwiedził stronę. Niestety w szczegółach dla Mojej domeny jest notka "Nie znaleziono nazwy domeny" cokolwiek to oznacza. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności