Skocz do zawartości

Koniec filmów online?

proelpack

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba jest po prostu tak, jak większość tutaj pisze: nie ma zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa = nie ma sprawy. Jakby policja zajmowała się tymi serwisami z urzędu, to byłoby troszkę więcej zamknięć i zatrzymań.

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

jeżeli mam zarobić 10 tyś przez pół roku (dopóki ktoś mnie nie sprzeda jak dobrze idzie :)) a później iść do pierdla to wole nie zarabiać.

Tylko że on zarabiał 10tys. miesięcznie a nie marne 1,6 tys miesięcznie (* 6 miesięcy).

Nawet z małym ruchem można na tej branży zarobić 1k zł. Akurat znajomy prowadzi, ja się zbyt boję, ponieważ nie mam "pleców" aby takie serwisy prowadzić. Najogólniej można w łatwy sposób ominąć nasze prawo. Wcześniej napisana jest receptura "egzotyczny kraj i rejestrowanie wszystko na niego" i żaden urzędas czy stróż prawa może co najwyżej naskoczyć :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności