Skocz do zawartości

Wordpress - proszę o pomoc!

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Posiadam swoje zaplecze postawione na wordpress i mam pewien problem.

Posiadam na nim 2 menu jedno jest górne pod gónym banerem a drugie menu jest z boku, chciałem stworzyć jeszcze jedno osobne menu z inną nazwą i innymi podkategoriami lecz nie wiem jak tego dokonać, mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak to ustawić ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Musisz pogrzebać w kodzie templatki, lecz czasami jest tak że kod jest zakodowany kilka razy, jeżeli wtedy nie umiesz napisać własnego dekodera to lepiej zmień templejt :) Np. dobre kodowanie jest w Seokatalogu, amator nie odkoduje treści :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Witam

Najprościej to zmień templatke na taką która w standardzie oferuje trzy bloki menu.

Nie wiem jak to zrobić... Gdybym wiedział już bym to uczynił i nie zakładał tego tematu

@Mateusz - o tym to ja akurat wiem :(

Tutaj to znalazłem ale nie do końca to rozumiem, ktoś może bliżej objaśnić ?

https://webtoproste.pl/kilka-niezaleznych-menu-w-wordpress/

Nie daje rady ogarnąć tego od strony technicznej, jeżeli człowiek całe życie zajmuje się np. pływaniem, a nagle musi nauczyć się grać na kobzie to nie jest to takie hop siup. Niektóre osoby od zleceń po prostu sobie "olewają"... i człowiek musi sobie sam radzić...

P.S

Czy ktoś wie czemu nie mogę zmienić loga przy nazwie adresu strony ?

Wklejam to: <link rel="shortcut icon" href="https://www.imgplace.com/viewimg135/1968/80ustka.png" /> w zakładce <head> i nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności