Skocz do zawartości

Blog - osobne podstrony z artykułami czy na jednej?

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

każde rozwiązanie ma swoje plusy i zalety ale które jest najlepsze? Przykładowo na blogu, każdy art warto umieszczać na odrębnej podstronie czy na głównej tak jak np. na stronie konkursowej:

https://wpolscemamymocneseo.asia/

?

Wszystkie teksty tematyczne znajdujące się na jednej stronie na pewno podnoszą ją w rankingu, bo przecież nie chodzi tu o tematyczność domeny tylko o jedną stronę, jak robić w przypadku zaplecza na WP?

:(

Pozdro w piątek.

Mnie również to interesuje. Mam też pytanie z innej beczki: Jeżeli dodaje nowy wartykuł na WP to czy musi on wyświetlać się na głównej stronie ? Nie da się ustawić tak aby artykuł na głównej stronie był tylko jeden taki bazowy, a resztę dodawanych artykułów dodawało w osobnych kategoriach/podstronach ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

jeśli chodzi o WP to da się. Ustawiasz statyczną stronę jako pierwszą a wpisy wyświetlają się na innej podstronie.

Co do bloga - to z własnych obserwacji i z rad innych tutaj poczciwych użytkowników :( wywnioskowałem że najlepsza jest jednak konstrukcja gdzie każdy art ma swoją odrębną stronkę a na głównej pojawiają się zajawki. Wtedy z podstron możesz linkować swoje podstrony albo wpisy na innych blogach.

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Tzn. arty na podstronach to na pewno większy site, możliwość linkowania na podstronach, ogólny zarys tematyczny domeny i więcej spędzonego czasu przez ewentualnych UU ale co mi po UU na zapleczu.

Ale więcej treści na głównej to na pewno lepiej dla konkretnej strony, linków do danej strony dać możemy tylko 1 (zasada FLC) więc za dużo nie polinkujemy do jednej domeny :(

Hm. Strona konkursowa powinna być wyznacznikiem w sumie, bo autor jest na 2. miejscu na chwilę obecną.

Edit:

Ok już wiem, zaplecze - podstrony, każdy art osobno; atak na pozycję jednej, konkretnej strony zapleczowej (jak w przypadku konkursowej)- wszystkie arty na głównej.

albo mi się wydaje albo ta konkursowa bez polskich znaków...

A jeśli dasz ciekawą formę zajawki, taką prasową ( dobra fota, interesujący head i treść która często nie jest zgodna z tematem artykułu - ma jedynie przyciągać ) to moim zdaniem i forma podstron się obroni.

fotografia ślubna - ja chciałem taki mykuś kiedyś zrobić tutaj ale niestety nie starczyło mi czasu i mocy przerobowych wiec i kreatywność siadła...

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności