Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

BlackSEO, soft miał być niewykrywalny... i co?

Czy spamiarka doda do otwartego katalogu, w którym zablokowano wszystkie połączenia z neostrady?

PS. Mój post z adresami stron wciskanych na chama do zamkniętych katalogów został usunięty. W takim razie adresów nie będę podawać publicznie. Jeżeli jednak ktoś chce pousuwać te wpisy ze swoich katalogów to zapraszam na PW.

PPS. Megalomania cechuje dość spory procent osób zakładających wątki w dziale "narzędzia". Takie tam moje luźne przemyślenia...

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi nie przeszkadzało, że powstała automatyczna dodawarka, jak jedna i druga - zapytałem tylko o "wnikliwą" moderację tekstów, którą tak obiecali autorzy, by nie sprowadziły seokatalogów do roli spamu, gdzie poprzez te same wpisy, seokatalogi będą się różniły tylko domenami i właścicielami. Oto efekt "moderacji" przyjaznej seokatalogom, po jednym/dwóch dniach od zaakceptowania wpisu, wyłapałem to dzięki Lesiowi

https://www.google.pl/#hl=pl&q=Szukasz%...;fp=1&cad=b

Pokazuje to też, jak seoki szybko i ładnie się indeksują - głównie przez to, że o nie dużo osób dba - jednak takie praktyki to wykończą

@xxx111xxx - generał pewnie wyda poprawkę, która naprawdę blokuje dodawanie do katalogów prywatnych. Jeśli jest prywatny to niech taki będzie Generale. System nie dopuszcza dodawania niskiej jakości wpisów i jak mówimy ma być przyjazny dla seokatalogów. Nie wiem czy dodawanie wpisów jeśli jest taka możliwość jest nielegalne, podobno Generał celowo pozwala na takie praktyki.

Było to celowe działanie ze strony Generala, w celu wyłapywania właśnie dodawarek (w tym tych "niewykrywalnych" :) ) :)

PS. Jeśli ktoś celowo wypina d.pe, nie oznacza, że można go kopnąć :piwo:

Ale żeby nie było, że post niezwiązany z tematem, to powtórzę pytanie Lesia:

Czy spamiarka doda do otwartego katalogu, w którym zablokowano wszystkie połączenia z neostrady i różnorodnych proxy?

Jeśli zablokujecie wszystkie ip to sami możecie dać odpowiedź na to pytanie. Nazwanie SeoKatalogera spamiarką jest nie na miejscu gdyż dodaje wartościowe wpisy. Koniec z postami na temat technologii. Temat jest o systemie, który ma dodawać ładne wartościowe wpisy.

System nie dopuszcza dodawania niskiej jakości wpisów......

niskiej nie ale żeby się powtarzało 100 razy to już tak... tak zachwalaliście, tak się zarzekaliście, a dążycie do tego żeby ubić seoki... (post Kazek76)

Rambo

neostradę jeszcze zablokujesz, ale raczej z proxy to jak walka z wiatrakami...

Fluore czemu w innym? temat dotyczy tego softu, a że są posty dotyczące tego jak na prawdę działa soft to przepraszam bardzo dlaczego ma być w innym temacie? zapewnia się użytkowników, że soft to robi tak i tak, a robi to inaczej i jak już byliśmy świadkami ucierpieć mogą na tym nawet osoby zlecające dodawanie stron...

edit: Sylwin ale po co ten cały cyrk z moderacja jak i tak lecą wpisy, które są praktycznie beż żadnych synonimów? i z tego co pamiętam sami się czepialiście o dc treści wpisu a sami jak widać się tego dopuszczacie... jak dla mnie to śmieszne...

...taka uwaga do moderatorów, jeśli już usuwacie posty to lepiej róbcie to rozważniej, bo usuwacie posty, które dowodzą o tym, że autor oprogramowania/systemu nie do końca postępuje tak jak zapewnia... i nie fajnie to wygląda...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

nasze wymogi? ja kilka dni temu się z BlackSEO sprzeczałem o dc, bo twierdził, że sama treść wpisu robi różnicę, a teraz zostało udowodnione, że nawet wy puszczacie do seoków wpisy, które się mało co albo praktycznie nic nie różnią i uważacie, że wszystko jest ok? co tak nagła zmiana zdania?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Sylwin, wychwalać własne zabawki to umiecie, ale czytać ze zrozumieniem również? Pytałem czy blokując wszystkie IP neostrady zablokuję te spamiarkę. Tak, spamiarkę, to jest adekwatne słowo. Temat jest o systemie, który dodaje również syfiaste wpisy, a twierdzicie, że jedynie wartościowe. No fakt, dla Was może wartościowy jest wpis "darmowe mp3". Opisu wklejać nie będę, choć może powinienem.

@Lesiu - Możesz to sprawdzić.

Stworzymy regulamin w którym będą jasno przedstawione wymogi jakie musi spełniać wpis. Zapraszam do rozmowy na ten temat. Dzięki temu wszyscy będą zadowoleni, właściciele SeoKatalogów, którzy będą otrzymywać wartościowe wpisy i my.

sylwin,

dobrze napisany opis + dość dobre zagęszczenie synonimów = ok. 100 katalogów (kiedyś takie proporcje na PIO wyczytałem)

Dodawarka to masowe dodawanie i nawet tekst bez synonimów przeleci w takim katalogu jak mój, gdzie moderuję go CODZIENNIE, nawet kilka razy - jak mam teraz wychwycić takie coś, co przechodzi u was moderacje? Moderować wpisy tylko z 2 tygodniowym opóźnieniem? Bądźmy poważni, to obrazuje, że tylko udajecie życie w symbiozie - jak pisałem wiele razy, nie przeszkadza mi dodawarka, nawet reklam nie mam by mi zależało na ręcznych dodaniach, zależy mi tylko na regulaminowych wpisach

Trzeba jasno określić wymogi.

Przykład:

1 opis z daną ilością synonimów = dodanie go do 100 katalogów

Czyli przy dodawaniu do 450 katalogów - obowiązkowo 5 opisów z dużą ilością synonimów.

Zamiast tworzyć celowo "pułapki" można stworzyć coś z czego wszyscy będą zadowoleni prawda?

Sylwin,

powinno być dobrze- jednak najbardziej rozbudowany i szczegółowy regulamin nic nie da, jak będzie się zatwierdzać "bylejak" - pytałem o to, zapewnialiście, że moderacja mimo braku wytycznych, jest dobra. Ten tekst co przeszedł, był tylko w jednej kopii, z przerzedzonymi synonimami - tego się nie da ukryć.

Regulamin regulaminem, ale jak sobie nie chcecie robić wrogów - to dopilnujcie moderacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności