Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

@Sylwin, najlepiej byłoby, aby w synonimizatorze określić ile synonimów ma być użytytych jednocześnie, przy wygenerowaniu danego tekstu, żeby nie było tak jak w Seolight, że zmienił sie tylko jeden wyraz przy opisie i to jest już unikalny tekst...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Lesiu - nie będziemy dodawali do prywatnych katalogów.

Robbieriviera - bardzo dobre rozwiązanie, na początku będzie moderacja przez system potem moderatora a dopiero potem dodawanie.

@SilverT - Jeśli będzie system walidacji + moderowanie to nie ma się o co obawiać. Nie chcemy zniszczyć wartościowych katalogów. Jak już będzie gotowy poddamy go ocenie kilku osobom z forum.

Opisy miały po 3 wersję z synonimami ale jak widać jest to za mało.

Wprowadzamy:

- Walidacja systemowa + ludzka moderacja przed dodaniem.

- Raporty pobierane z maila + narzędzie do wyszukiwania wpisów w katalogach.

@Lesiu - nie, ale nie będzie takiej konieczności.

@it - ja sie nie zgodze z tymi katalogami. Po pierwsze to czy one sa, czy nie to nie ma juz dla Ciebie znaczenia, bo i tak to nie wplywa na cene. Natomiast jak ktos kupuje skrypt katalogu to zapewne bedzie go rozwijal lub ewentualnie pozniej odsprzeda, wiec sa zawsze duze szanse, ze w koncu katalog sie rozkreci, a nasze wpisy juz tam beda :D

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Do systemu implementowana jest właśnie najświeższa i najaktualniejsza baza darmowych SEOKatalogów (ponad 1000 adresów!) skompletowana z dość dużej liczby źródeł. Postaramy się również jak najszybciej wprowadzić kilka dość istotnych usprawnień !!!

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Do systemu implementowana jest właśnie najświeższa i najaktualniejsza baza darmowych SEOKatalogów (ponad 1000 adresów!)

Czy nadal przy tak dużej bazie nie planujecie wprowadzić dziennego limitu dodawanych wpisów?

Czy jest możliwość określenia wagi dla tytułów? tzn. czy przy dwóch tytułach można określić aby jeden był wykorzystywany w 80% a drugi tylko w 20%

z tą bazą 1k darmowych katów bym był ostrożny, bo też byłem w posiadaniu takowej... tyle że obecnie co najmniej 1/3 jest albo płatna, albo ma wymóg minimum pr4 i nawet wyżej... tak jak ktoś powiedział, epoka darmowych seoków dobiega końca... i nie było by w tym nic dziwnego i złego jakby płatne były te starsze, ale coraz więcej już startującch katów, albo takich co ma z 100 wpisów jest płatnych

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

A ja mam pytanie, jak kupiłem punkt i ustawiłem projekt to czy po dodaniu nowych adresów do bazy projekt zostanie wznowiony? Czyli czy doda do nowych katalogów, czy też nie?

pewnie musisz zakupić ponownei punkt ^^

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności