Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@lords - Powstała już wersja beta modułu pobierającego z poczty linki do zaakceptowanych wpisów w SEOKatalogach :) Zapraszam do testowania i pisania swoich spostrzeżeń. Dane do konta pocztowego nie są nigdzie zapisywane!

Podsumowując - do systemu została wprowadzona najświeższa baza SEOKatalogów, powstała wersja beta modułu pobierającego linki do zaakceptowanych wpisów z poczty - w dalszym ciągu pracujemy nad usprawnieniami w SEOKatalogerze. Mamy nadzieję, że już niedługo o systemie wszyscy będą wypowiadać się z należytym szacunkiem :)

@mark - jak już "BlackSEO lub Sylwin" - nie jesteśmy tą samą osobą - na razie nie ma takiej możliwości - prawdopodobnie zostanie wprowadzona w przyszłości.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

@ravau - zauważ, że gdy dodamy wpis do SEOKatalogu - wiadomość o zaakceptowaniu przychodzi na meila - dzięki temu ze skrzynki meilowej mamy najszybszy dostęp do zaakceptowanych wpisów. Można zrobić to oczywiście również przeczesując wszystkie katalogi z osobna, ale jest to znacznie bardziej zasobożerne, wolniejsze i czasami niedokładne (modyfikacje szablonu) - oczywiście podając więcej danych możemy osiągnąć dokładność 100%, ale po co skoro pobieranie linków z poczty daje te same efekty przy mniejszym wykorzystaniu zasobów?

@mark - to dobrze, bo myślałem co innego :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

podpinam się do pytania jaki jest czas oczekiwania na start projektu, przydałoby się takie info bo jeśli faktycznie czeka się więcej niż 3 dni to w tym czasie mógłby to ktoś ręcznie zrobić

inna sprawa to ilość katalogów, nie ma 1000 darmowych seokatalogów(bez linka zwrotnego, pr i tematyczności) ale więcej będę wiedział po zakończeniu projektu, może macie jakieś podziemie tajne hehe ;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

witam, czy może się wypowiedzieć jakaś osoba, która korzystała z SEOkatalogora po zwiększeniu bazy katalogów oraz modułu do pobierania linków zaakceptowanych z poczty.

Projekt ruszył mi 3 dni temu. Dopasowało mnie do 438 katalogów. Po 48 godzinach otrzymałem potwierdzenie dodania do 170 i odrzucenia z 15. Poczekam z tydzień z jakimiś ocenami. Jednak wygląda mi to na kawałek dobrej roboty. Moduł do pobierania z poczty działa bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności