Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Do systemu implementowana jest właśnie najświeższa i najaktualniejsza baza darmowych SEOKatalogów (ponad 1000 adresów!)

Napisałem, że baza jest w trakcie implementacji... Po dokładnym przefiltrowaniu bazy - usunięciu katalogów prywatnych etc. zostało około 900 darmowych SEOkatalogów (w tym wymagające PR) - tyle na ten temat...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

escyllaa[malpka]gmail.com - czy ten mail podany na stronie ktoś sprawdza?

Chciałem przetestować system, wpłaciłem we wtorek do teraz cisza, na maila nikt nie odpowiadał, a PW nie da się wysłać bo autor wątku ma full.

Nie strasz, bo ja dzisiaj wpłaciłem ;)

Usati.pl - włoska odzież używana od bezpośredniego importera. Największa w Polsce hurtownia odzieży używanej z Włoch.

@lords - punkty zostają przyznane zazwyczaj od razu po przesłaniu potwierdzenia przelewu na meila. Punkt został już przyznany, lecz informacji, że pieniążki zostały wysłane nie otrzymaliśmy - stąd opóźnienie.

@LinaPC - punkt dodany :D

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Tak - zaleca się dodanie 4-5 wersji opisu strony jak najbardziej zsynonimizowanych (najlepiej około 600 znaków po wygenerowaniu). Gdyby coś trzeba było poprawić, w panelu obok projektu wyświetli się informacja co i jak :D

chyba 600 znaków po wygenerowaniu, bo jeżeli z synonimami to będzie lipa...większość katalogów wymaga minimum 400 znaków + 200 znaków na synonimy :D za mało... optymalnie co najmniej 1000 znaków, po wygenerowaniu od 400 -550,

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@Robbieriviera - tak, oczywiście chodziło mi o 600 znaków po wygenerowaniu ;) Moim zdaniem dobrze zsynonimizowany opis strony dający po wygenerowaniu 600 znaków powinien mieć około 2-2,5k znaków, ale nie popadajmy w skrajności :D

na maile z tego adresu na stronie nikt nie odpowiada

Nie uogólniaj bo brzmi to jak odzew ze strony konkurencji. Meile są odbierane codziennie i na wszystkie staramy się jak najszybciej odpowiedzieć lub odpowiedzi udzielamy na forum...

@lords - ok, rozumiem - chciałem tylko pisząc poprzedni post zauważyć, że odpowiedzi na Twoje 2 meile zostały udzielone na forum :D

@okazwłoka - klik...

JAK DŁUGA JEST KOLEJKA, ILE TRZEBA CZEKAĆ NA WYKONANIE PROJEKTU?

duże litery z premedytacją bo na dwa wcześniejsze pytanie nie odpowiedzieliście...

edit:

już się dowiedziałem, od mojego ostatniego posta do teraz

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności