Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tylko chciałem was poinformować, że właśnie straciliście najwiekszego ze swoich klientów . Patrząc na id projektów to kupiłem jakies 50% punktów które ogolnie sprzedaliście.

Czemu to koniec ?

Ta dodawarka to jakiś żart na uruchomienie projektów czeka sie kilka dni - szybciej wykona to osoba która recznie dodaje wpisy .

Samo zbudowanie dodawarki z systemem wyboru kategori na podstawie słów kluczowych i zapytań do google + mapy kategori koderowi zajeło 1 dzien , teraz tylko czas na testy i macie własnie odpaloną konkurencję.

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@it_management - Bardzo nam przykro z tego powodu. Dziękujemy za miłą współpracę i zapraszamy ponownie w przyszłości :D Osobiście ponad czas wykonania usługi stawiam jej jakość, dzięki czemu zyski w przyszłości będą z pewnością większe. Oczywiście to tylko moje zdanie - każdy może mieć inne.

@MaxPan - Temat dotyczy SEOKatalogera - nie prywatnych pogaduszek...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

@MaxPan - Temat dotyczy SEOKatalogera - nie prywatnych pogaduszek...

Oj, czy coś przespałem? Zmieniły się zasady na PiO i zakładający wątek ma wyłączność na ustalanie tematyki wypowiedzi? Choć w sumie inkryminowana wypowiedź była nawiązaniem do wcześniejszej w jakimś stopniu... Choć może nie jestem up-to-date i są jakieś nowe zasady, więc wolałbym się upewnić, by po rączkach nie dostać ;)

A ja poproszę o odpowiedź dlaczego mój projekt od piątku jest na liście oczekujących.?

Rozumiem, robicie poprawki, coś wam nawaliło, albo co innego bo nie wiem.

Cisza jak makiem zasiał.

Chodziło mi o szybkie skatalogowanie strony a tu już od kiedy kupiłem punkta minęło 2 tygodnie.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Samo zbudowanie dodawarki z systemem wyboru kategori na podstawie słów kluczowych i zapytań do google + mapy kategori koderowi zajeło 1 dzien , teraz tylko czas na testy i macie własnie odpaloną konkurencję.

Czy mógłbyś podzielić się swą wiedzą ze mną i podać jak nazywać się będzie Twoje dziecko i od kiedy zakładasz swój temat a tak najbardziej to interesowało by mnie jaka będzie cena. Lubię pracować z dojrzałymi ludźmi. Braciom napisałem w temacie jednego z ich programu, że siły powinni połączyć bo pomysły mają doskonałe lecz warto zastanowić się nad zatrudnieniem menadżera bo coś wykonać to pierwszy krok ale umiejętność sprzedaży i utrzymania produktu na poziomie to również ogromnie ważna rzecz. Dlatego nie zakupię punktów w tym projekcie. Na tym forum jest ogłoszenie wpisy do seokatalogów o wiele mniejszy wydatek a skuteczność podobna.

Przetestowałem i pozwolę sobie przekazać wam + i -

Czas oczekiwania na dodanie punkta: 1/10 (3 dni czekałem aż dostane punkta)

Czas oczekiwania na zaakceptowanie projektu: 1/10 (5 dni czekałem aż zostanie zaakceptowany projekt)

Czas oczekiwania od momentu zaakceptowania projektu do końca katalogowania: 10/10 (1 dzień chciało by się ustawić liczbę dni na 20 ale bez przesady to według mnie półautomat ;-)

Liczba dodań: 1/10 (co prawda dodało do 299 - ale cóż z tego połowa z nich ma po 2000 oczekujących, poza tym katalogi branżowe, regionalne - 30% odrzuceń, 30% zostanie na liście oczekujących do końca żywotu katalogu, jednym słowem baza katalogów do xxxx - z tego pozostaje jakieś 100 zaakceptowanych).

Cena do jakości: 3/10

Ogólnie daje 4/10

Ktoś wpadł na pomysł że zrobi niezły chwyt marketingowy że to niby automat, wszyscy rzucili się, kupili punkty, i poczekaliśmy sobie 2 tygodnie na dokończenie usługi. bo według mnie to nie żaden automat tylko półautomat, gdzie ktoś musiał zrobić najpierw projekt i go pilnować żeby przeszedł bez błędów.

Szkoda tylko że autor najpierw nie zrobił porządnej bazy katalogów i nie oddzielił tych katalogów branżowych i regionalnych od ogólnych...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Projekt niczym supernowa pojawił się nagle, wywołał duże zamieszanie [16 stron postow] i niczym supernowa cytuję ". Utworzona w ten sposób mgławica jest bardzo nietrwała i ulega całkowitemu zniszczeniu już po okresie kilkudziesięciu tysięcy lat, znikając zupełnie bez śladu." To ostatnie szczególnie pasuje do tego projektu ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności