Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

w kwestii dodania 150 wpisów autorowi dodawarki należą się przeprosiny.Ponieważ w raporcie na dzień dzisiejszy jest to 282 katalogi. Gdy pisałem o 150 tylko okazuje się że proces dodawania się nie zakończył. Sądziłem że jeżeli od 20 godzin wciąż widnieje w raporcie liczba 150 to już koniec dodawania, naszczęście jak w.w zakończyło się na 282. na dzień dzisiejszy za akceptowanych jest zaledwie 40 więc czekamy dalej. Mam nadzieję że chociaż 200 przejdzie moderacje. Wczoraj rozpoczolem testowe dodawanie w innym katalogerze i wciąż czekam na wyniki.

https://www.ogloszenia24m.pl Darmowe ogłoszenia Nieruchomości

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy z seokatalogera korzysta aż tak wiele osób, że czekam tydzień i jeszcze moderacji nie było?

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności