Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przecież po to wymyśla się automatyzację pewnych procesów aby wykonywać je szybciej/ekonomiczniej itp...Gdyby to był 100% automat to cena byłaby konkurencyjna ale nie przy 400 wpisach...
Widze, że Ty naprawdę jesteś zielony w temacie SEOkatalogów. To Ci powiem, że znaczna większość wymaga opłat SMS wiec jak ma do takich dodawać ??

Co to ma do rzeczy? Można to ując proporcjonalnie. Jeśli darmowych seokatalogów jest 1000 to takowe powinny znajdować się w bazie tego automatu. Odliczając tematyczne zostanie pewnie z 700 sztuk. Na teraz widzę cenę 15-20zł max za taką usługę, za 400 max 10zł. Dla mnie proste.

no przepraszam Mion, w poprzednim temacie BlackSEO powiedział, że wysyłanie smsów to też nie problem...

mark no właśnie o to chodzi, że jak na taki automat, który sobie radzi z wszystkich to drogo, bo nie było nic mowy o cofnięciu kosztów, jeśli strona nie zostanie dodana. a przy ręcznym dodawaniu płacisz tylko za wynik. A mówiąc dokładniej tutaj płacimy 65zł za dodanie do co najmniej 80% (400-550), ale jakoś autor później pisał, że jednak tych katalogów może być mniej... no i jak dla mnie dodanie za 65zł do 400 katów a dodanie za 65zł do 550 to też różnica - bo cena za jeden kat "trochę" wzrosła

i tak co do płatności, to nie mówię tutaj o kwestii lenistwa, tylko o tym, że nie każdy chce przelewać komuś kasę z swojego konta bankowego... woli z paypal'a :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@radoslaus - rozumiem, że cena Ci się może nie podobać, ale jeśli mam sprzedawać punkt za 10 zł - wolę sam korzystać z dobrodziejstw jakie daje SEOKatalog...

@szpakoo - wszystko na hurrra - ilość aktualnie dodawanych projektów ma wpływ na szybkość dodawania.

@SilverT - ilość zgłoszeń będzie raczej bardziej zbliżona do oszacowanych przez system. Jak już pisałem, tylko dla stron dość niszowych szacowana ilość zgłoszeń wynosi 400 - norma to jakieś 450-500 pasujących SEOKatalogów.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Na razie cena jest w granicach ręcznego katalogowania, przy czym przy ręcznym mam pewność, że zostanie to wykonane porządnie... Nie widzę tutaj żadnej rewolucji, ani w opłacalności ani w wydajności. Może ktoś mnie oświeci...

P.S. Oczywiście, cena to kwestia osoby, może wynosić nawet i 200zł. nie o to tutaj chodzi. :)

Na moje oko, jest to modyfikacja esCAT z dodatkowym niby bajerem + cena z kosmosu th_2sgn022sos.gif

Wolę zakupić SEO bohatera + Seo Lenivca i let's go bitch...

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Dziwne że niższe ceny na początku https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=821008

stały się zniżką tylko dla pierwszych 5 osób

Dla pierwszych 5 użytkowników, którzy zdecydują się na skorzystanie z systemu pierwszy punkt to koszt 49 zł!

3 dychy to max jaki mogę dać za możliwość przetestowania na sobie tego systemu

@moody - Tak to prawda, przez chwilę zakładki nie działały, teraz wszystko ponownie można znaleźć w dziale cennik :)

@General_Depet - pudło jak stąd do Hiroszimy - musisz jeszcze popracować :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

czyli "francuski wrocław' skorzystał z dodawarki :)

To mi bardziej wygląda na konkurencje, bo SEOKataloger ma przecież super dopracowane dobieranie kategorii.

Poprosiłbym o konkretne odpowiedzi na poniższe pytania, które jeszcze chyba nie padły:

1. Czy system dopuszcza linki w treści. Jeżeli tak to czy jest tak inteligentny jak człowiek, żeby dopasować ilość linków do wymogów poszczególnych katalogów.

2. Czy system wybiera zawsze maksymalną ilość podkategorii, która jest dozwolona przez katalog, czy z defaultu zawsze dodaje tylko do jednej.

3. Jak system się zachowuje w przypadku opisu dłuższego niż maksymalny wymóg katalogu.

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności