Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan - jeśli ja piszę, że SEOKataloger jest niewykrywalny dla SEOKatalogu to uwierz, że nie robię tego dla zabawy :) ...

1. Czy system dopuszcza linki w treści. Jeżeli tak to czy jest tak inteligentny jak człowiek, żeby dopasować ilość linków do wymogów poszczególnych katalogów.

Nie było to jeszcze przez nas testowane - może w przyszłości zostanie to zaimplementowane do systemu.

2. Czy system wybiera zawsze maksymalną ilość podkategorii, która jest dozwolona przez katalog, czy z defaultu zawsze dodaje tylko do jednej.

System dodaje do maksymalnej liczby kategorii jeśli znalazł maksymalną liczbę kategorii. W przypadku, gdy system znajdzię tylko 1 pasującą kategorię w katalogu, gdzie możliwe są 3 kategorie - system doda wpis do 1 kategorii.

3. Jak system się zachowuje w przypadku opisu dłuższego niż maksymalny wymóg katalogu.

Opis zostaje wtedy przycinany do odpowiedniej długości (zostaje usunięta odpowiednia ilość ostatnich zdań w opisie strony).

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurna, jakoś się opuszczam i dopiero trafiam na taki wątek :) Początkowo nawet chęci miałem, ale cena rozwaliła mnie. No i ciągle jakieś przelewy - czysty anachronizm. Nawet debiutujący niedawno kolega, autor Seolenivca szybko na swojej stronie wprowadził płatności online :).

Pytacie się, gdzie ta rewolucja. Ja tam się nie znam, ale mnie wgniotła wrodzona skromność autorów, gdy na stronie zobaczyłem tytulik:

Genialny system dobierania kategorii/podkategorii w SEOKatalogach!

Uff! Jakoś tracę zaufanie jak ktoś aż tak się chwali albo mówi że jest najlepszy...

Dziewiczy projekt już zaliczony ;)

Uff! Jakoś tracę zaufanie jak ktoś aż tak się chwali albo mówi że jest najlepszy...

Co ma do tego zaufanie :) ? Liczy się skuteczność...

@Mion - to temat o SEOKatalogerze - nie spam z cytatami ;)

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

No to ja muszę napisać, że miałem możliwość dodania 1 projektu i oto moje spostrzeżenia:

1. Jeżeli ktoś wczesniej korzystał z espressa lub pozycjo nie będzie miał problemów z konfiguracją strony w dodawarce, tzn, że jeżeli chce się dodać kilka opisów strony, trzba je rodzielić #, np:

Opis 1

#

Opis 2

#

Opis 3

2. Konfuguracja kategorii jest podobna jak w innej dodawrace: dodawarka.info, tzn, wpisujemy swoje słowa kluczowe kategorii, a system znajduje podobne istniejące już w seokach po naciśnięciu lupki, to samo podkategorie, dzięki czemu można w blisko 100% określić, gdzie dany wpis ma się znajdować

na dole ustawiamy priorytet kategorii, czyli preferowane, moim zdaniem tak to się powinno nazywać

3. nastepnie projekt trafia do moderacji i jeżeli wszystko jest ok - do dodawarki. W moim przypadku dodanie do 402 seoków zajęło od chwili dodawnia projektu, przez moderacje do raportu - około 1h

Narazie jest cacy:)

A teraz minusy: raport z samymi domenami, bez wpisów bezpośrednich, system nie odróżnia, czy sam dodał wpis, czy wpis już istniał; specjalnie wybrałem stronkę, która był już katalogowana, aby sprawdzić raportowanie, ale myślę, że jak to chłopaki doparacują to będzie ok. Już przychodzą pierwsze powiadomienia o aktywacji strony, więc za tą cenę jestem narazie za, musze jeszcze sprawdzić dokładniej daty wpisów

Brak możliwości ustawienia dziennego limitu dodania strony

Brak możliwości dodania automatycznego do katalogów z własnej bazy i obsługi wpisów płatnych (załadowania własnych kodów premium)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Dziewiczy projekt już zaliczony ;)

Co ma do tego zaufanie :) ? Liczy się skuteczność...

Bardzo a to bardzo. Skuteczność to póki co tylko Twoje słowa. Genialność - również. A swoją drogą albo trzeba być bardzo próżnym albo nie rozumieć znaczenia tego słowa, aby zachwalać swój produkt, notabene kompletnie niesprawdzony.

@zgred - wątpię by jakość wpisów dodanych przez firmę do ręcznego dodawania zauważalnie różniła się od dodanych przez SEOKataloger. Jak już pewnie zdołał przekonać się Robbieriviera - omijane są nawet zabezpieczenia typu "wpisz miasto i województwo", zaznacz pole "Wymagane" czy tokeny różnego typu. Kategorie również dobierane są tak jak sobie tego zażyczysz. Co do generowania raportu zawierającego bezpośrednie linki do wpisów - będzie to oczywiście możliwe (rozpatrywana jest kwestia generowania go opierając się o skrzynkę pocztową czy sprawdzania występowania w zgłoszonych SEOKatalogach). Cena jest moim zdaniem niska. Kontakt i support również jest o czym niektórzy mieli już okazję się przekonać.

@MateuszI - nowo wprowadzone technologie pozwoliły uelastycznić i zwiększyć skuteczność SEOKatalogera - nie będę pisał publicznie czym się charakteryzują z oczywistych powodów ;)

@zajacgd - to, że jestem chwalipiętą :) nie znaczy, że SEOKataloger jest zły...

Od tej pory zakup punktów możliwy jest również za pomocą PayPal. Szczegóły w cenniku... Mam nadzieję, że choć częściowo zaspokoiłem dziki apetyt na płatności online :)

@Blackseo mógłbys zrobić dzienny limit dodawania? Kupiłbym kilka punktów, ale narazie ten przyrost linków (widząc potrwierdzenia) mnie trochę przeraża:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Czy dodawarka poradzi sobie z SEOKatalogami wymagającymi rejestracji i zalogowania przed dodaniem wpisu? Zauważyłem, że coraz większa ilość wartościowych katalogów wprowadza takie rozwiązanie.

Możliwe jest wszystko - z tym, że wymaga to nieco dodatkowych modyfikacji - możliwe, że taki dodatek zostanie wprowadzony w przyszłości, ale wszystko zależy od odsetka SEOKatalogów wymagających zalogowania. W tej chwili jest to stosunkowo mała liczba.

@Robbieriviera - zmniejszenie częstotliwości dodawania to w tej chwili kwestia dogadania się :) Nie spotkałem się jednak z negatywnymi skutkami pozyskiwania mocnych linków - testowane domeny rosną w siłę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności