Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym zapytać, o różnice pomiędzy tym projektem, a linkcrawlers. Bo nie wiem, co przemawia na Waszą korzyść, aby zapłacić tu 3x więcej. Z tego co widzę, po opiniach użytkowników, liczba seokatalogów, do których link został pomyślnie dodany, jest bardzo zbliżona.

Niewykluczone, że tak nie zrobię... Tymczasem zdrzemnę się z myślą o tym, że gdy się obudzę będzie wiosna ;)

To jak się już namyślisz to ja chętnie przyjmę testowego punkta :)

Tym bardziej że jestem już waszym klientem (EsPress) nie zaszkodziło by bym takiego otrzymał, co mogło by mnie przekonać do tego systemu i przede wszystkim ceny.

Ja już kupiłem 1 punkt, zaraz dodam serwis ... jutro napisze coś więcej .
Drugi projekt zaliczony - klient mam nadzieję zadowolony, ale o tym pewnie sam się wypowie :P

coś strasznie wolna ta wasza technologia... mnie to wygląda że ta cała tajna technologia, i znana kilku osobom musi jeść, pić i oddychać ;) no jeśli się mylę to pokażcie jakieś dowody. bo w tej sytuacji to albo jest to ręczne dodawanie, albo zwykły automat, w których ktoś musi przepisywać zabezpieczenia i by nie było w tym nic złego ale jak już zaczeliście o sieciach i tworzeniu nowych technologii to wypada juz to ciągnąć dalej...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Tak sobie myślę, wyprowadźcie mnie z błędu, bo programistyczne zero jestem.

Mam seoka, którego nieudolnie próbuje wrzucić do wersji 1.41 i spsułem dodawnie podkategorii dodatkowych. NIe wybierają się. A mam kilka wpisów co jednak mają dodane te podkategorie - czy to dodawarka ;>

Bo jeśli tak - to opisy są w miarę, takie za 1 złoty 1000 znaków, ;) - jak będzie tak dalej to armagedonu nie będzie :P

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Według mnie się to wcale nie kalkuluje. Jak już ktoś tu obliczył ZGŁOSZENIE wpisu kosztuje 16gr, w raporcie jest sama domena.

W przybliżonym rachunku 30% nie przejdzie moderacji, w 10% katalogi będą opuszczone.

Czyli za 60% katalogów czyli około 300 wpisów płacimy 65 zł co daje już 21 gr. ( 300 to oczywiście optymistyczna wersja).

Do tego musimy napisać kilka wersji opisów ~ 10 zł. Czyli dodanie do 300 katalogów za 75 zł wychodzi 25gr.

Odejmując wartość raportu ~ 10 zł ( godzina pracy ). za 85 zł dodajemy do 300 katalogów co daje : 28 gr.

Za 30 gr za wpis znajdziemy osobę, która zrobi to ręcznie, najczęściej dodaje do dobrych katalogów, a jeszcze dostaniemy raport z linkiem do wpisu. ( Dla przykład kolega bori79 robi to za 28 gr).

Sumując - Cena jest zdecydowanie za wysoka :P.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

plus faktura, plus VAT - a oni nadal nie mają DG i nei wystawiają faktur :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

no to mają drobnego plusa na plusikowe :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nei wystawiają faktur :P

To błędna informacja - na każdą zakupioną tam rzecz dostawałem fakturkę bez proszenia i błyskawicznie.

Właśnie tu duży plus - u innych trzeba się czasami o kwit mocno dopominać.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Linki bezpośrednie do wpisów będą wkrótce (prawdopodobnie pobierane ze skrzynki pocztowej)!

@zgred - Jesteśmy poważną firmą - wystawiającą faktury VAT od dawien dawna (pisanie, że nie jesteśmy DG i nie wystawiamy Faktur VAT świadczy o tym, że nawet nie chciało Ci się tego sprawdzić na stronie), posiadającą poważny system zgłaszania wpisów do SEOKatalogów. Proszę więc odliczyć od ceny podatek VAT oraz podatek dochodowy - zostaje 66% ceny - wtedy proszę porównywać system z gimnazjalistami czy studentami - nie wnikam...

@SilverT - zauważ, że po kupnie klient musi dodać projekt (czasami od nowa napisać), my musimy go zaakceptować pod względem jakości po czym odbywa się proces dodawania :P W odróżnieniu do innych nie wykorzystujemy ludzi do pracy za grosze, bo zakładamy, że każdy człowiek ma swoją godność...

@ilgesu - była o tym już mowa, a co do ilości zgłoszeń to jest większa jeśli poświęcimy nieco czasu na dobór jak największej ilości pasujących kategorii, podkategorii:

Co do konkurencji - nasz system różni się niemalże idealnym dopasowaniem kategorii/podkategorii, niewykrywalnością przez skrypt SEOKatalogu oraz omijaniem znacznej większości zabezpieczeń stosowanych w SEOKatalogach.

@slaymer - co do tego, czy był to SEOKataloger - nie wiem, ale po to w systemie wprowadzona jest moderacja, by nie przechodziły śmieciowe opisy...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

BlackSEO - dajesz po tym punkcie testowym czy mam se nie zawracać gitary tym tematem ?

Trwa losowanie osób wyróżnionych... :P

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności