Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

tak od proxy jest tylko skuteczniejsza neostrada i resetowanie połączenia :)

sorry jeśli kogoś obrażę, ale ani NetBusters Group ani Robbieriviera nie są kompetentnymi osobnikami, na których opinii można polegać...;)

30 minut.. nieźle, koledzy jeszcze na imprezę nie wyszli...

z tego co ja się orientuję jest jakoś 1k darmowych seoków tak więc wasza lista jest do d...:)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja chętnie bym skorzystał jak byś dał jakąś porządną promocje na początek (np. jak w Linkcrawlers 20 zł za pierwszy punkt) ale jak zasugerowałeś mi się nie należy ... mimo że zapytałem o to pierwszy w poprzednim temacie, ale mniejsza z tym ...

Dla mnie 65 zł to ani dużo ani mało, jeśli zapłacę cioci Halinie będzie ciut drożej ale pewnie, wolał bym zapłacić taniej Tobie ale nie mam pewności co do słuszności tego wyboru a jestem z tych co jak nie zobaczą to nie uwierzą.

Przestańcie już prosić się o zniżki. Macie opinie kilku osób, są do tej pory pozytywne. Wam ciągle mało. Aż tak źle zarabiacie, że nie możecie poświęcić 65 zł? Druga sprawa to whine co do technologii jaka została zastosowana. Czy to naprawdę w tej chwili takie istotne? Przecież nikt nie każe Wam tego testować, używać i możecie po prostu ten produkt ominąć szerokim łukiem skoro twierdzicie, że to kicha. Rozumiem biadolenie po testach, ale bez tego to trochę bez sensu. Moim zdaniem moderator powinien zrobić tutaj porządek. był juz jeden temat ze śmieciami, ten zrobił się kolejnym śmietnikiem.

baner_mini.jpg

Cały projekt opiera się na tym, że masz zgłoszeniowy interfejs w PHP, pobrane wszystkie kategorie jakie są w katalogach zgrupowane itd wiec żadna to rewolucja, że system potrafi dobrać kategorie które ddoajacy projekt sam wybiera . Samo dodawanie obsługują ludziska z poziomu przeglądarki odczytując z interfejsu dane do dodania... dlatego nie ma problemu z captcha, flashową nawet zabezpieczeniami typu podaj jaki dziś dzień itd...

Ewentualnie używasz decaptchera do recaptcha i reszta to już tylko żądanie POST i nic więcej, ale w tym wypadku autorskie zabezpieczenia i system leży więc skłaniam się ku siecią neuronowym dodawaczy.

Ja nic z tego nie rozumiem ale skoro to takie proste to napisz coś takiego?:) Jak napiszesz dodawarke do seokow na poziomie tego projektu na wstępie kupuje 10punktow

Cieszę się, że prócz postów ciekawskich forumowiczów pojawiło się kilka opinii o systemie.

@Robbieriviera - cena jest niejako uzależniona od aktualnej bazy - pomyślę co będzie z projektami podczas aktualizacji bazy i dam znać w odpowiednim momencie ;)

@SilverT - w to, że jest 1k darmowych SEOKatalogów wierzysz bez żadnych dowodów, a w to, że dodawarka działa nie? Poza tym masz rację, Polska to kraj pełen korupcji, w celu promocji produktu przekupiłem wszystkich klientów, by wystawili dobre opinie mimo to, że system spieprzył dodawanie :) Zastanów się co piszesz!

@bieluch - spokojnie, będzie więcej opinii, ale myślę, że się dogadamy - jeśli rzeczywiście nie wierzysz póki nie zobaczysz :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

wlodarski istotne bo ktoś tutaj strasznie sie chwalił jak działa ten system :)

NetBusters Group a kto powiedział, że juz nie napisał, tyle że nie udostępnia jej tak publicznie?

BlackSEO żadnych dowodów, dowody są takie, że jestem w posiadaniu takowej listy...

po pierwsze pokaż mi zdanie gdzie napisałem, że nie wierzę, że system działa i dodaje wpisy? jedyne co pisałem, to to, że nie jest to taka wspaniała technologia o której pisałeś ;)

po drugie nie powiedziałem, że kogoś przekupiłeś, to że osoby są mało wiarygodne to jest inna bajka :)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@SilverT na jakiej podstawie uważasz, że nie jestem wiarygodną osobą? Dlatego, że dałem mniej więcej pozytywną opinię? Dodawarka działa, ale ma minusy, sam spodziewałem się czegoś bardziej zaawansowanego i swoje spostrzeżenia opisałem po dodaniu pierwszego projektu. Faktem jest, że usługa działa, wpisy póki co są akceptowane i jest git - oszczędzam czas i mogę zając się np. robieniem opisów pod inne projekty. Na moje potrzeby usera (nie specjalisty) mi to wystarcza. Ty możesz miec inne zdanie. Zobaczymy tylko jak długo Seokataloger będzie skuteczny i ile wpisów ostatecznie zostanie zaakceptowanych. Narazie jest ok. 119

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Jest rozważane, czy jest sens wprowadzania ilości wpisów dodawanych dziennie - nie spotkałem się z przypadkami, gdzie jednorazowe pozyskanie mocnych linków w SEOKatalogach negatywnie wpłynęło na katalogowane strony...

@SilverT && youngdee - :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

mark, nie kazdy daje po 5k linkow dziennie i to potrafi utrzymac :) wciaz slysze o ludziach ktorzy mowia by np dodawac po 5 dziennie (nawet majacych firmy SEO :)

edit: sprawdzilem sobie jeden wpis z ktorym nic nie robilem typu podlinkowanie, na 300 dodanych po miesiacu jest 35 w indeksie, wiec ja bym sie nie obawial duzego przyrostu linkow

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności