Skocz do zawartości

SEOKataloger.pl - Dodawarka do SEOKatalogów OnLine!

BlackSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jeśli automatyzacja procesu dodawania do najwartościowszych katalogów w Polsce nie jest dla Ciebie SEO-Rewolucją to nie wiem co może nią być :)
sprawdzilem sobie jeden wpis z ktorym nic nie robilem typu podlinkowanie, na 300 dodanych po miesiacu jest 35 w indeksie

O jakich więc katalogach jest tu mowa?

na 300 dodanych po miesiacu jest 35 w indeksie

Można się domyśleć, że jest to wina duplicate content'u - SEOKataloger dba jednak o jakość dodawanych wpisów :( SEOKatalogi same w sobie indeksują się wyśmienicie - co wiadomo nie od dziś ;)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

adrians: co za różnica ile doda ci wpisów dziennie?

Przy młodej domenie i początku katalogowania dodanie do tak dużej ilości w ciągu kilku dni i do tego większości z PR=0 jest ryzykiem i może zakończyć się filtrem.

Jest rozważane, czy jest sens wprowadzania ilości wpisów dodawanych dziennie - nie spotkałem się z przypadkami, gdzie jednorazowe pozyskanie mocnych linków w SEOKatalogach negatywnie wpłynęło na katalogowane strony...

Tylko trzeba pamiętać, że jednak większości z katalogów w bazie nie nazwałbym mocnymi. Ja będę bardzo zadowolony z możliwości ustawienia ilości dodań dziennie i chętnie skorzystam z dodawarki.

@SilverT - duplicate content to zjawisko, które w mgnieniu oka może spowodować, że będąc bogatym, będziesz biednym :)

;) - ci co mieli - już zobaczyli...

I proszę Cię - nie udzielaj się już w temacie jak nie masz do powiedzenia nic popartego doświadczeniami...

@Kukis - gdyby tak było nie nazywałbym SEOKataloger'a niewykrywalnym...

@vanvar - nie wszystko robi się dla pieniędzy - podrośniesz - zrozumiesz ;)

@MateuszI - jeśli zabezpieczenie wprowadziłaby większa część katalogów - zostałby zaimplementowany odpowiedni moduł.

@pandha - mamy rok 2011 Google ciągle miesza w algorytmie na niekorzyść pozycjonerów - nastają ciężkie czasy.

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Czy ich lubię? Nie wiem, nie znam ich, ale chyba nie o to tu chodzi.

Najgorsze jest to że ogromna fala krytyki płynie w ich kierunku, trochę nie adekwatna do przytaczanych argumentów.

Prawie na stosie ich spalili za to, że darmowych kodów nie rozdali. Cóż, nie mają takiego obowiązku, a co do samego produktu, niech go rynek oceni, jak będzie słaby to trudno, przecież nikt nie jest zmuszany go używać, zresztą w tej krytyce naprawdę długo się trzeba naszukać jakiejś merytoryki (oczywiście mam na myśli posty pewnych osób, bo niektórzy rzeczywiście rzeczowo piszą o wadach programu), mam wrażenie nawet że są to personalne wycieczki (oh jakże popularny zwrot na tym forum).

edit: SilverT dobra może masz rację, już się nie mieszam...

Na niektóre pytania maszyna zwyczajnie nie jest wstanie odpowiedzieć i nie odpowie. Można jej tylko dawać odpowiedzi na te pytania, ale przy zestawie kilkunastu unikalnych na każdym katalogu, spędziliby miesiąc na poprawianie skuteczności dodawania, a nikt nie powiedział, że nie można dodać kilku nowych losowych pytań.

Sugeruje aby zebrać pytania w "kupę" i niech bracią się do nich ustosunkują. Bo faktycznie jak przeczytałem ten wątek to pisanie o "niezawodności" i "niewykrywalności" jest tak mdłe, że odebraliście mi ochotę na deser po kolacji!

Odpowiedzcie na pytania typu:

- co powoduje, że system jest niezawodny ? - tylko nie piszcie o sieci neuronowej lub technologi marsjan bo podstawówkę to większość z nas już dawno skończyła :P

- dlaczego uważacie,że soft jest niewykrywalny ? Co czyni go takim niewykrywalnym ?

Ponadto:

- dajcie komuś zaufanemu i mającemu pojęcie aby system przetestował, nawet po połowie ceny, aby mógł się wypowiedzieć,

- przestańcie pisać o sobie jak "alfa i omega"

Kupiłem punkt w dodawarce i jak na razie wszystko jest ok, czyli dodaje, na maila przychodzą potwierdzenia, kategorie i podkategorie dobrane prawidłowo. A to czy jest to automat, półautomat czy jakiś Pakistańczyk wklepujący ręcznie (w co wątpię bo bo po dodaniu projektu w kilka chwil było kilka potwierdzeń na mailu) najmniej mnie obchodzi. Zapłaciłem za dodawanie i jest dodawane.

@zgred - bez obrazy, ale skoro jesteś "topowym pozycjonerem" i forumowym szydercą powinno Cie być stać na punkt, by przekonać się jak rzeczywiście działa system - gdybyś uważnie czytał, znalazłbyś nawet klika opinii na ten temat :P

@fluore - tak - zabezpieczenie to zostało uwzględnione w systemie.

@jachu - jeśli uważasz, że dane użytkowników nie są bezpieczne proszę o wyciągnięcie jakichkolwiek danych z bazy... baza nie wygląda tak: id, login, niezakodowane_haslo - to tak dla wiadomości.

@zajacgd - system zachwalam bo mam do tego podstawy...

@Mion - system jest niewykrywalny przez skrypt SEOKatalogu, więc dodawarkowy walidator w niczym nie pomoże - piszę to już setny raz :)

@Mar_Dal - dane jakie pozostawia po sobie SEOKataloger w SEOKatalogu to dane, jakie pozostawia po sobie zwykły zjadacz chleba chcący sobie dodać wpis ręcznie. A system jest niezawodny dlatego, że nawet w wersji 3.0 SEOKatalogu system będzie dodawał bez zająknięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności