Skocz do zawartości

Największe kasztany w Polsce

Tomaan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy się śmiejecie z efektów ...

Kiedyś człowiek był młody i głupi (teraz jest starszy i niewiele mądrzejszy) trafił do agencji reklamowej, która dziś jest już agencja interaktywną. Obowiązki były różne, a najgorszym był obowiązek uniwersalny, czyli kontakt z klientem.. Bywało różnie, czasem aż tak:

Klient: Ja się wczoraj umówiłem, żeby założyć stronę w internecie.

Ja: Dzień dobry, Pan ..

K (wpada w słowo) : Wczoraj się umawiałem i dzisiaj jestem punktualnie.

Gościu wyjmuje DYSKIETKĘ (to było 3-4 lata temu) i mówi że zawartość ma być w internecie. Najspokojniej jak potrafiłam staram się wyjaśnić mu, że my zajmujemy się.. , na co gość wypala:

K: Mój bratanek jest informatykiem, on stronę zrobił, wy ją macie do internetu wysłać. Nie przyszedłem rozmawiać z sekretarką, to są tajne informacje.

Nawet przez ułamek sekundy nie wyzywałam go od seksistów itp. W ramach szczerości powiem, że od tego spotkania znacznie częściej nosiłam spódnice.

Klient nasz pan więc dzwonię, tzw. "memory 5", przychodzi szef. Obaj Panowie wychodzą po dosłownie 5 minutach i widać, że się nie dogadali...

Dlaczego?

Na wspomnianej wcześniej dyskietce znajdowała się strona internetowa wykonana przez bratanka-informatyka, tzn. prezentacja Power Point, podpisana: Łukasz XYZ, klasa 7 "c"...

@-->->----

Polska rzeczywistość...

A muza swoją drogą znakomita. Wpada w ucho i gdyby do tego dołożyli jakąś solidną flash animacje to efekt murowany bo muzyka w połączeniu z obrazem to 80 % sukcesu

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności