Skocz do zawartości

Nie mogę uaktywnić zaplecza

ascrooge007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem nowym użytkownikiem tego systemu. Mam taki problem, otóż linki i precle mam aktywne i nie ma z nimi problemu, natomiast z zapleczem ciągle coś się dzieje. Nie mogę aktywować zaplecza tylko czasem zdarza się że uda się to zrobić, ale po kilku dniach znowu jest nieaktywne. Wyświetlają się takie logi:

pierwsze zaplecze

[ Silnik ] SeoDopalacz Bot 2.1c... Start [ OK ]

[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Stronie Zaplecza... OK [ OK ]

[ Baza Danych ] Pobieranie Informacji o Użytkowniku... OK [ OK ]

[ Mod ] Moduł cURL... Start [ OK ]

[ Mod ] Moduł Proxy... Start [ OK ]

[ Silnik ] Adres: usunięte OK [ OK ]

[ Silnik ] IP: 95.211.92.27 [ OK ]

[ Silnik ] Adres:usunięte - Sprawdzanie... [ OK ]

[ Silnik ] Nie znaleziono lub brak dostępu do pliku-paczki II z linkami ! [ BŁĄD ]

w drugim zapleczu wyświetla taki log

[ Silnik ] Adres: usunięto OK [ OK ]

[ Silnik ] IP: 95.211.92.27 [ OK ]

[ Silnik ] Adres: usunięto - Sprawdzanie... [ OK ]

[ Silnik ] Analizowanie Plików... Paczka II #1 - Błędna [ BŁĄD ]

natomiast w trzecim zapleczu (subdomena) mam taki log:

[ Silnik ] Adres: usunięto OK [ OK ]

[ Silnik ] Strona zwróciła nagłówek różny od 200! (301: Moved Permanently) [ BŁĄD ]

Proszę o radę co można zrobić żeby zaplecze było aktywne?

Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Kurde, masakra. Może to nie jest odpowiedź ale aktywuje kolegów (koleżanki) z forum którzy Ci pomogą?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

I wystarczyła jedna uwaga wcześniej nie po Twojej myśli? Bądź facetem i znoś to bardziej dzielnie. Nie dezaktywuj się, lubię niekonstruktywną krytykę :)

P.S. Jak coś Ci nie pasi zapraszam Priv, nie śmieć w wątkach.

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie wiem o jaką uwagę chodzi, zapewne jakbym wiedział to bym Ci nie zwracał uwagi, żeby nie było że tylko prymitywnie odbijam piłeczkę.

Chodzi mi bardziej o lanie wody w Twoim wykonaniu, zapraszam do działów "powitalnia" i "dowcipy", tam się wykażesz

Nie udzielam się w dziale powitań, nie chcę Ci robić konkurencji- powitanie wczoraj napisałeś 5 takich samych postów w parę minut.

Zauważ, że w temacie założonym przez ascrooge007 nikt dotychczas merytorycznie nie napisał. Dwa razy napisałem post w tematach pomimo, że nie potrafiłem pomóc. Powód był prosty- prośba do pozostałych użytkowników o pomoc. Raz to poskutkowało, tym razem nie.

Nie uważasz chyba, że Ty swoimi wypowiedziami w tym temacie pomogłeś? Jeśli chcesz dać przykład forumowicza który nie "leje wody" pomóż ascrooge007 :P

Jeśli Ty czy inni użytkownicy forum uważają moje wypowiedzi za niewiele warte przepraszam, postaram się pisać na temat ;)

P.S. Uprzejmie proszę Cię o zakończenie "osobistych wycieczek", jak wspominałem wcześniej- jeśli coś do mnie masz zapraszam priv- tu czy w realu :P

Witaj!

Widzę, że nadal nie ma chętnych do pomocy? Polecam Ci dział narzędzia. Tam powinieneś otrzymać odpowiedź.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności