Skocz do zawartości

Mega Katalog Stron Internetowych

nafri

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem dodać 2 razy. I na więcej razy szkoda mi czasu. Wyskakuje komunikat: Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków.

najprawdopodobniej robiłeś Crtl + V a później Crtl + V

jak wpisujesz z "palca" nie pojawiają się takie komunikaty - taki urok freeglobes

Twój czas, link też może być Twój...

Co do Regulaminu to się zastanowię i postaram się w najbliższym czasie dodać

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

błędy błedami ale wystarczyło przeczytać cztery posty powyżej....

Wziąłem to pod uwagę. Może następnym razem... ;) .

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Proponowałbym wywalenie target blank z tytułów przy listowaniu stron. Dziwnie się przegląda stronę, gdzie podstrony otwierają się w nowym oknie :D

chętnie to zrobię ale nie za bardzo wiem gdzie to zmieninć :D i byłbym wdzięczny za pomoc...

p.s.

jak klikam w szczegóły wpisu to otwiera się w tym samym oknie

a jak w tytuł wpisu to faktycznie w nowym oknie

może freeglobes po prostu tak ma

BO468x60.gif

Dbam o blog jak mogę. Dziś nawet przevalidowałem kod, linkuję dość systematycznie, dbam o treść merytoryczną jak i estetyczną. Kiedy tylko pozwala mi na to czas staram się dodawać nowe wpisy.

Niestety, jak widać nie sprostał wymaganiom tego katalogu bo wpis który w weekend został zaakceptowany dziś usunięto.

Staram się dodawać ręcznie do katalogów które pojawiają się właśnie w tym dziale w nadziej że w niedalekiej przyszłości staną się następcami zgreda i linksora :piwo:

...ale jak widać moja praca mija się z celem.

Jestem bardzo ciekaw dlaczego BLOG nie spełnił wymagań katalogu?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Jestem bardzo ciekaw dlaczego BLOG nie spełnił wymagań katalogu?

Jesteś niesprawiedliwy, nie napisałeś, że inne Twoje wpisy zostały zaakceptowane :)

Wpis Twojego bloga nie został potwierdzony emailem (tak jak inne), czekałem kilka dni i dzisiaj go skasowałem. Nie twierdzę, że jest nie wartościowy ale skoro inne wpisy mogłeś potwierdzić to i ten również :D

dodaj ponownie i potwierdź dodanie a wszystko będzie ok.

BO468x60.gif

Potwierdzam - inne wpisy zostały dodane. I powiem więcej - zdziwiło mnie to że gorszej jakości blogi "przeszły" a mój rodzynek nie :)

Na gmailu w momencie wysyłania lub akceptacji / już nie pamiętam zsyła się w tym wypadku 7 wpisów - musiałem jeden przeoczyć.

cieszę się że temat szybko się wyjaśnił.

pozdrawiam

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności