Skocz do zawartości

Dlaczego nie banujecie takie konta?

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wiem że nie jestem święty, ale czemu nie banujecie konta w stylu:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=26858

Camelion Dołączył: 16.02.2011

36 postów (10.33 postów na dzień)

Ostatnie posty:

W Temacie: Waznosc domeny w pozycjonowaniu

nazwa domeny nie ma znaczenia

W Temacie: Co myslicie o zajmowaniu nazw fanpage na Faceboku?

to słaby pomysł

W Temacie: Bezpłatne kody SMS Premium

trochę się spóźniłem

W Temacie: Pozycjonowanie nieukończonej strony

jak skończysz stronę to ją podlinkuj to wtedy będzie duża szansa że bot wpadnie na stronę

Noi to jest spam, odpoczynek od pisania na 14 dni przydałby się...

Takie wypowiedzi nic nie wnoszą "nazwa domeny nie ma znaczenia", "spóźniłem się"..

Co to ma być w ogóle. Dobrze że został poruszony ten temat

A propos spóźnienia - to gościa rozumiem. Całą Bożą sobotę spędziłem na katalogowaniu stronek. Kiedy wyłączyłem kompa około 20 i poszedłem policzyć dzieci jeden gościu w ciągu godziny dodał chyba ze 4 garście kodów premium do płatnych katalogów. Kiedy włączyłem kompa około 23 i wbiłem na forum - to mnie krew zalała i też byłem w stanie napisać jedynie... "spóźniłem się". :P

Powtórzę to co powiedziałem kiedyś: Na tym forum panuje na prawdę wysoki poziom kultury osobistej. Czytam sporo innych z mojej branży i tam user userowi wilkiem. Nie popadajmy w opłaty, bany i inne paranoje bo forum dość szybko stanie się "niefajne".

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności