Skocz do zawartości

Zaplecze na darmowych stronach

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Rzezniczek możesz napisać gdzie trzymasz te strony

Interia. Przez to miałem małe spięcie z fiirmą ubezpieczeniową, bo strona niepozycjonowana wskoczyła do TOPu po dwóch latach bytowania i się przyczepili, że jakieś stare loga mam i żebym szybko je wymieniał, bo rok temu się zmieniły. A ostatnio zauważyłem, że jedna z tych nie pozycjonowanych siedzi w TOPie pod frazą: OC "miasto".

:)

Nie zgodzę się jednak z stwierdzeniem, że konta mogą być w każdej chwili usunięte. Jeśli masz postawione w miarę wartościowe strony/blogi to na pewno będą nikt ich nie będzie usuwał.

Gniotek na swoim blogu kiedyś opisywał jak mu wywalili wartościowego bloga z bloxa do którego codziennie dodawał wpisy i były też komentarze więc różnie to bywa.

Jak najbardziej warto ale z własną domeną, bo na blogspocie czy na wspomnianym blox chwila nieuwagi i ciach, bloga nie ma. Darmowy hosting + własna domena, podpiąć postawić i już Masz stronę, a za domenę grosze zapłacisz.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Mi niedawno usunięto stronę z wordpress.com bez podania przyczyny.

Działała normalnie od 03/2010 do 12/2011, teraz już nie.

Wprawdzie było to nic nie warte "zaplecze zaplecza" ale chodzi o zasadę.

Zresztą zobaczcie sami, adres:

pracownicy.wordpress.com - strona nie działa, ale wpisując adres w google jest dostępna kopia z końca grudnia.

Edit: Sebastek- faktycznie, ale daję głowę że nie działała ponad miesiąc :P Może ci z wordpress.com też czytają ten wątek? :)

Edit2: Już nie działa :)

wostrek2 w panelu klienta można je odzyskać. PS. czasem nie można się zalogować na ftp bo niby hasło jest niepoprawne (a hasło jest na 100% dobre), wtedy trzeba po prostu ustalić nowe i będzie działało. Dzieje się tak po dłuższym okresie od ostatniego logowania.

• 6 miesięcy temu...

linki możesz zdobywać z for, innych blogów i katalogów. Przecież masz stronę o adresie nazwastrony.blog.onet.pl naprawde sporo katalogów ją przyjmie a te co jej nie przyjmą.... po prostu jej nie przyjmą :) Chyba nie ma sensu robić osobnej listy katalogów przyjmujących takie strony - przecież wszystko zależy od widzimisie moderatora. Jeśli będzie miał tego dnia doła lub sracz.ę to jej nie przyjmie a jak będzie miał dobry dzień to może ją przygarnie i pomoże naszemu zapleczu.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności