Skocz do zawartości

Adsense dla sieci komurkowych

SzefoPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po raz pierwszy na forum, choć czytam tutaj od jakiegoś roku.

Posiadam stronę internetową około 5k unikalnych na dobę, i zauważyłem że około 500 z nich to wejścia z telefonów komórkowych.

Postanowiłem sprawdzić zatem jak wyświetla się moja strona www w telefonie, i jestem w szoku.

Filmiki z youtuba się nie wyświetlają, reklamy adsense też nie. Zatem internauta wchodzi na stronę i zaraz z niej wychodzi, może jak zainstaluje reklamy dla sieci komórkowych to coś z tego dodatkowo zarobie?

Mam kilka pytań z tego tematu:

1. Żeby reklamy dla sieci się wyświetlały potrzebna jest jakaś zmiana języka programowania na stronie www?

2. Czy dużo jest reklamodawców w tej sieci reklamowej?

3. Jak z klikalnością w takie reklamy?

4. Jakie ceny są średnio za taki klik?

Z góry dziękuje za wszelkie pomocne odpowiedzi.

Pozdrawiam

Sorry za błąd w tytule, mam nadzieje że to jakiś mod poprawi.

Na twoim miejscu pierwsze co bym zrobił, to stworzył wersję strony na telefony tak, aby treść witryny była poprawnie prezentowana (piszesz, że aktualnie nie wygląda to dobrze), a dopiero później pomyślał nad reklamami. Są chyba specjalne reklamy AdSense dla stron na telefony, pewnie reklamy są te same tylko nieco inaczej prezentowane.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Wszystko zależy z jakich telefonów wchodzą do Ciebie użytkownicy. Jakich używają przeglądarek.

Nowoczesne smartfony nie mają problemu z filmami YouTube i adsense na standardowym kodzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności