Skocz do zawartości

Jakiś nowy (może nieznany) hosting seo...

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam nowego hostingu SEO i nie mogę nic znaleźć ;)

Mam już neteasy, iswift, omnihost (o zgrozo), seolite no i szukam czegoś nowego z świeżymi IPkami.

Chciałem wypróbować jupe.pl bo wiele pozytywnych opinii słyszałem ale tam mają tylko 2 IP z różnych klas A a reszta IPków z tej samej klasy C (czyli różnią się D) ;)

Parametry hosta standardowe - nie będę wybrzydzał - jedyne co mnie interesuje to konto z max. 30 IPkami przynajmniej z 2-3 klas A i zróżnicowanymi C. Więcej nie potrzebuje bo serv ma być i tak pod SEOKi, WP itp. a shared więcej i tak nie pociągnie.

No więc co polecacie ?

edit. mała edycja oferty jupe.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Chciałem wypróbować jupe.pl bo wiele pozytywnych opinii słyszałem ale tam mają wszystko z tej samej klasy C (czyli różnią się D) ;)

Skąd te niesprawdzone info?

No może faktycznie użyłem "skrótu myślowego" - są 2 IP z różnych klas A a reszta z różnych D - sorry już poprawiłem.

Oferta z pewnością OK, nie wątpię (słyszałem wiele pochlebnych opinii) tyle że ja szukam hostingu seo...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

No mało. Podziel to przez 12 miesięcy. Wychodzi 5 GB na miesiąc. Teraz podziel to na 10 stron. Wychodzi 500 mb. Uważasz, że to naprawdę trudno wykorzystać? ;) Jeśli tworzy się wartościowe zaplecze, to i ludzie wchodzą, a co za tym idzie, transfer się zużywa.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności