Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko zależy od konfiguracji Wordpressa do którego jest dodawany artykuł. Jednak znaczna część precli ma tę opcję włączoną.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem już po 3/5 zadania i przyznam, że musicie zabrać się za te precle w bazie bo większość z nich jest kiepska.

Rozumiem że to jest dodawarka i wiem, że te precle nie mają mieć super wartości, ale niektóre są naprawdę tragiczne. Porządki by się przydały, bo na razie program sprowadza się do spamowania... Po co wstawiać link na preclu na subdomenie z wyłączoną moderacja oraz 50 BL?

Przykład: www.innewpisy.dm3.kutno.pl

Wydaje mi się, że moglibyście chociaż dodać opcje w której użytkownik może zdecydować, do których precli dodajemy wpisy a do których nie, bo szkoda mi wartościowych, dobrze synonimizowanych tekstów :/

gdzieś zaginęła...

Wydaje mi się, że moglibyście chociaż dodać opcje w której użytkownik może zdecydować, do których precli dodajemy wpisy a do których nie, bo szkoda mi wartościowych, dobrze synonimizowanych tekstów :/

Ciężko jednoznacznie ocenić, który precel jest wartościowy, a który nie. Każdy inaczej będzie podchodził do tego problemu.

Dodatkowo chwilowo zaniedbany precel może zostać posprzątany i zyskać wartość. Z tych powodów w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzić takiej zmiany.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Do bazy precli zostało dodanych 70 nowych adresów. Wszystkie nowe oraz aktywne zadania automatycznie będą dodane do nowych precli.

Dodatkowo po jutrzejszej fali zostanie wdrożona zmiana publikacji wpisów. W nowej wersji wpisy będą dodawane pod różnymi loginami.

Pod koniec przyszłego tygodnia planujemy przeprowadzić czyszczenie bazy z nieaktywnych precli. Wordpressy w których do tego czasu nie uda się opublikować żadnego wpisu wylecą z bazy. Pozwoli to na lepsze zaplanowanie całego zadania oraz na dokładniejsze oszacowanie ilości dodanych artykułów jeszcze przed uruchomieniem zadania.

Zapowiadana zmiana (losowania loginów) została dzisiaj wprowadzona pomyślnie. Wszystkie zadania automatycznie będą korzystały z tej zmiany od dzisiejszej nocy.

Bardzo dobry pomysł z tą losowością loginów bo do tej pory publikowanie wszystkiego pod tym samym nickiem mogło być źle postrzegane chociażby przez adminów precli ;)

Właśnie dlatego wprowadziliśmy tę zmianę.

Dzisiaj mamy dobrą wiadomość dla posiadaczy konta PRO w systemie E-weblink. Otóż w naszym serwisie została zaimplementowana możliwość eksportu raportu z dodawania precli w formacie obsługiwanym przez system E-weblink (jednak tylko konta PRO mają możliwość importu). Dzięki nowemu rozwiązaniu szybko i łatwo będzie można podlinkować nowe wpisy.

Zapraszamy do sprawdzenia oraz czekamy na opinie.

Dzisiaj wiele z precli w domenach regionalnych zaczęło ponownie działać, dlatego procesy kolejnych fal mogły dodać dzisiaj sporo wpisów do precli (w przypadku zaznaczenia opcji 'Ilość prób oznacza ilość sukcesów' w zadaniu, o czym informowaliśmy w uwadze przy tym polu), które prędzej zwracały błąd.

Dzięki temu dość znacznie powiększyła się skuteczność systemu i aktualnie w bazie jest ok 2k poprawnie działających precli.

aktualnie w bazie jest ok 2k poprawnie działających precli.

mi w projekcie zakończonym 21.04 dodało 1032 sztuki ...

Jest to spowodowane tym, że prędzej wiele precli nie działało. Zostały dla nich wykonane kolejne fale i ostatecznie pominięte. Aktualnie precle działają i nowe zadania dodają się do nich.

Niektóre zadania przekroczyły już 2050 dodanych wpisów.

Czy to narzędzie w dalszym ciągu działa?

W ostatnim czasie wątek ma mało wpisów. Ktoś jeszcze tego używa? Warto?

Nasz system w dalszym ciągu działa. Przy okazji możemy powiedzieć, że nasze serwery się nie nudzą, a zamówień w ostatnim czasie jest całkiem spoko.

Temat ma ostatnio mało wpisów chyba dlatego, że klienci nie mają problemów. Co do pytania czy warto, to musi wypowiedzieć się któryś z klientów.

Nasz system w dalszym ciągu działa. Przy okazji możemy powiedzieć, że nasze serwery się nie nudzą, a zamówień w ostatnim czasie jest całkiem spoko.

Temat ma ostatnio mało wpisów chyba dlatego, że klienci nie mają problemów. Co do pytania czy warto, to musi wypowiedzieć się któryś z klientów.

A czy może się wypowiedzieć jakiś z użytkowników? Chciałbym poznań opinię o tej dodawarce przed zakupem...

A czy może się wypowiedzieć jakiś z użytkowników? Chciałbym poznań opinię o tej dodawarce przed zakupem...

dodawarka dziala, mam kilka projektow i dodaje. baza precli, jak to z baza publiczna jest, nie jest najwyzszych lotow, ale wszedzie tak jest. tylko wlasne listy sa mocne :)

ja jestem zadowolony, pierwsze projekty konczyly sie z 1100 dodanych wpisow do precli, kolejne uruchomione maja juz po 1400 wpisow i ciagle dodaje. podobno w bazie jest 2000 precli. zobaczymy ...

w espress'ie o 4 zl drozszym za pojedynczy projekt dodalo mi jakies 450 wpisow. tu taniej i wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności