Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

no to trochę opisałem o dodawarce do precli marki blackpress

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam propozycje. Czy jest możliwe przy każdym z linku w raporcie sprawdzić czy jest w indeksie? Słowem mam link w raporcie a obok np: ikonka kierująca do google?

Myślę, że to będzie bardzo przydatna funkcja. ;)

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Mam propozycje. Czy jest możliwe przy każdym z linku w raporcie sprawdzić czy jest w indeksie? Słowem mam link w raporcie a obok np: ikonka kierująca do google?

Myślę, że to będzie bardzo przydatna funkcja. ;)

Możemy dodać, tylko tak jak pisał vspak, czy naprawdę chcesz klikać te wszystkie linki?

@aniec2 - aktualnie nie, w naszej bazie są tylko publicznie dostępne precle. Jednak planujemy ją rozszeżeć o precle dedykowane właśnie naszym klientom.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

To zróbcie tak, żeby sprawdzało po prostu czy jest zaindeksowany. Np. przy nocnym blascie(bo o ile sie nie myle tak dziala blackpress) sprawdza zaindeksowanie wszystkich wpisów i stawia ikonke przy linku w raporcie. To by było super!

Takie rozwiązanie raczej nie wchodzi w grę. W celu sprawdzenia wszystkich wpisów musielibyśmy posiadać farmę prywatnych proxy, a to wiąże się z dodatkowymi kosztami. Ostatecznie te koszty musiałyby zostać przerzucone na klientów, czyli podwyżka cen, a tego większość użytkowników pewnie by nie chciała.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

widzę że Sylwin pomyślał o artykułach synonimicznych pchanych w duzych ilościach

co jeśli posiadam 100 precli pod jeden projekt? mogę dodać 100 różnych artów?

Pozdrawiam Tomek.

Nie bardzo rozumiemy co Sylwin ma mieć wspólnego z naszym projektem...

Odnośnie pytania, to jest tak jak pisze @piomoo

Dodatkowo możesz też użyć # do rozdzielania różnych wersji tekstu.

Da radę zrobić opcję, aby do pliku tekstowego nie eksportowało adresów moderowanych, np. przez filtrowanie frazy "preview=true" w adresie? Znacznie ułatwiło by to dodawanie do SWLi.

Również przydała by się filtracja samych adresów precla bez adresu do wpisu np. xxx.pl zamiast xxx.pl/forum-pio/ jak to sie czesto zdarza

Najlepsze Serwery CS Reksio. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności