Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem czemu ale tej nocy dodawarka nie ruszyła.

Dzisiaj mieliśmy awarię naszego serwera, dlatego jest małe opóźnienie w wykonywaniu zadań. Procesy działają już od kilku godzin, jednak potrzebują jeszcze trochę czasu aby nadrobić dzisiejsze zaległości.

Przy okazji: problemy z preclami w domenach regionalnych ustąpiły i skuteczność naszego system powinna wrócić do ok 2000 poprawnych wpisów.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Przy okazji: problemy z preclami w domenach regionalnych ustąpiły i skuteczność naszego system powinna wrócić do ok 2000 poprawnych wpisów.

Rozumiem, że projekty, które nie dodały się do regionalnych, a są już (prawie) zakończone, zostaną jeszcze dodane do tych pominiętych precli?

02-468x90.gif

Rozumiem, że projekty, które nie dodały się do regionalnych, a są już (prawie) zakończone, zostaną jeszcze dodane do tych pominiętych precli?

Tylko próby które były wykonane w ciągu ostatnich 6 dni zostaną wykonane ponownie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Dziś w nocy odpaliły mi tylko projekty, które już od jakiegoś czasu są dodawane. Nowe, które wczoraj ustawiłem, są na zero.

Odpaliły się wszystkie projekty, jednak zajęło to trochę więcej czasu niż zwykle ze względu na duże zainteresowanie naszym serwisem.

Ilość dodanych wpisów 927 o0

Wczoraj 394, dzisiaj sporo więcej, nie wiem czy trochę nie za gwałtownie?

Taki przyrost linków jest związany z faktem, iż kilka dni temu do normy wróciły precle w domenach regionalnych i nasze procesy nadrabiają zaległości w preclach, które prędzej zwracały błędy.

Mam kłopot z edycją zadania, dodałam je dziś rano i po kliknięciu "edytuj" lub "pokaż" pokazuje się błąd: "Server Error

An internal server error occurred"

Będę wdzięczna za pomoc.

Błąd został już poprawiony. Można ponownie edytować wskazane zadanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności