Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj zostało dodanych do naszej bazy ponad 800 nowych precli.

Aktualnie przeliczany jest site dla wszystkich precli w bazie (pewnie nad ranem będzie gotowe).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

w jaki sposób w treści podać kilkanaście tekstow z synonimami?

bo oddzielenie tekstu linijką enter nic nie daje

//

czy po prostu jak mi doda ileś precli to klikam edytuj i wrzucam nowy tekst ?

Przy okazji, warto poczytać jak poprawnie konfigurować zadanie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

można jakoś poprawić dodane wpisy ?

jak w e-webie dodać te wpisy ? bo nie widzę zakładki takiej

Dodanych wpisów nie da się poprawić.

W e-weblinku do importowania danych potrzebne jest konto PRO, wtedy jest możliwość importu stron do linkowania.

Przy okazji z naszej bazy zostało wyrzuconych prawie 700 precli do których od dłuższego czasu nie da się dodawać wpisów.

Propozycja: albo automatyczna weryfikacja istnienia zaakceptowanego wpisu, albo możliwość usunięcia go z listy po ręcznej weryfikacji.

Obecnie w liście dodanych mam część, których albo nie ma z przyczyn nieznanych (moderator?), albo nie ma tam już precla, albo domena jest zaparkowana. Eksport samych zaakceptowanych nie rozwiązuje problemu, bo potem trzeba go dodatkowo filtrować.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Propozycja: albo automatyczna weryfikacja istnienia zaakceptowanego wpisu, albo możliwość usunięcia go z listy po ręcznej weryfikacji.

Obecnie w liście dodanych mam część, których albo nie ma z przyczyn nieznanych (moderator?), albo nie ma tam już precla, albo domena jest zaparkowana. Eksport samych zaakceptowanych nie rozwiązuje problemu, bo potem trzeba go dodatkowo filtrować.

Wpisy są weryfikowane pod kątem występowania pod podanym adresem bezpośrednio po dodaniu wpisu. Jeśli coś się zmienia w czasie od tej weryfikacji do momentu eksportu, to nie mamy już na to wpływu.

Wszystko fajnie jak w kombajnie, ale jedna rzecz mi nie pasi - co jakiś czas do blackpress dochodzą nowe precle w większych bądź mniejszych ilościach. Jeśli mamy zadanie w toku to gitara, bo się do nich doda. A jak zakończone to ###### zbita, bo nie opłaca się przecież kupować punktu i dodawać od nowa zadania by zyskać wpis w preclach jakie przez parę tygodni/miesięcy zostały dodane do bazy. Ja rozumiem, że też nie opłaca się Wam maszyny obciążać i każdemu wszystkie zadania dodawać ciągle gdzie się da. Ale gdyby do każdego nowego, kolejnego dodawanego zadania na koncie danego usera gratis dorzucić opcje odświeżenia tych starych, tj. automatycznego odblokowania ze statusu "Zakończone" i wznowienia dodawania dalej do nowych precli? W ten sposób też użytkownicy dodający kolejne projekty, a tym samym kupujący punkty dalej u Was byliby nagradzani dodatkowo. Co myślicie?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Wpisy są weryfikowane pod kątem występowania pod podanym adresem bezpośrednio po dodaniu wpisu. Jeśli coś się zmienia w czasie od tej weryfikacji do momentu eksportu, to nie mamy już na to wpływu.

Dlatego zasugerowałem jako opcję wprowadzenie możliwości usunięcia informacji o wpisie.

Na liście dodanych stosunkowo łatwo to sprawdzić ręcznie - są bezpośrednie odnośniki. Po eksporcie weryfikacja ręczna już jest trudniejsza.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Wszystko fajnie jak w kombajnie, ale jedna rzecz mi nie pasi - co jakiś czas do blackpress dochodzą nowe precle w większych bądź mniejszych ilościach. Jeśli mamy zadanie w toku to gitara, bo się do nich doda. A jak zakończone to ###### zbita, bo nie opłaca się przecież kupować punktu i dodawać od nowa zadania by zyskać wpis w preclach jakie przez parę tygodni/miesięcy zostały dodane do bazy. Ja rozumiem, że też nie opłaca się Wam maszyny obciążać i każdemu wszystkie zadania dodawać ciągle gdzie się da. Ale gdyby do każdego nowego, kolejnego dodawanego zadania na koncie danego usera gratis dorzucić opcje odświeżenia tych starych, tj. automatycznego odblokowania ze statusu "Zakończone" i wznowienia dodawania dalej do nowych precli? W ten sposób też użytkownicy dodający kolejne projekty, a tym samym kupujący punkty dalej u Was byliby nagradzani dodatkowo. Co myślicie?

Ten sam problem dotyka klientów kupujących blasty w innych programach, w przypadku aktualizacji bazy blasty nie są uzupełniane. Jednak Twoja propozycja wydaje się był ciekawa. Aktualnie nie wprowadzimy tej funkcjonalności, jednak jeśli znajdziemy trochę więcej czasu to pewnie się tym zajmiemy.

Dlatego zasugerowałem jako opcję wprowadzenie możliwości usunięcia informacji o wpisie.

Na liście dodanych stosunkowo łatwo to sprawdzić ręcznie - są bezpośrednie odnośniki. Po eksporcie weryfikacja ręczna już jest trudniejsza.

W takim razie wprowadzimy tę funkcjonalność w przyszłym tygodniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności