Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W przypadku zamówień 50 lub więcej punktów, proponujemy bezpośredni kontakt z nami.

Rabaty negocjujemy indywidualnie (pod uwagę bierzemy przede wszystkich historii zamówień). Do tej pory zawsze udało nam się wynegocjować cenę satysfakcjonującą obie strony.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Sprawdzając precle w swojej bazie wywalacie te ktore wpadly w filtr lub dostaly bana ? Ile w praktyce daje rade dodać wpisów dla jednego projektu 1punktem ? Ze strony zrozumiałem, że 1 link = 1 projekt, czyli jeden artykuł wymieszany pare tys. razy ? Jak często aktualizujecie swoją bazę precli ? Chodzi mi najbardziej o wywalanie "śmieci" bo dzięki temu ten system może mieć dobrą przyszłość :)

Ze strony zrozumiałem, że 1 link = 1 projekt, czyli jeden artykuł wymieszany pare tys. razy ?

chyba chodziło o jeden punkt... Wtedy to zdanie jest zgodne z prawdą.

Nowe precle dodajemy ok 2 razy w miesiącu, stare usuwamy raz w miesiącu.

Precle, które wpadły w filtr można wyłączyć z dodawania za pomocą parametru minimalny site.

Ilość poprawnych dodać zależy od stabilności precli do których dodajemy wpisy. Aktualnie jest to prawie 1500 poprawnych dodań.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

sporo też zależy od dobrej konfiguracji projektu, bo porządne przygotowanie kilku tekstów ręcznie synonimizowanych, dobranie kategorii i tagów pozwoli przejść moderację w niektórych preclach, dobrze jest znać defaultowe ustawienia wypiekacza, ponieważ wiele precli ma go zainstalowanego na domyślnej konfiguracji - trzeba o tym pamiętać przygotowując projekt do wysyłki.

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

hmmm?

popełniłem jeden punkcik.

Pytanie do tych którym zakończyło się dodawanie.

Na dzień dzisiejszy jakie są efekty? Coś tam wogóle się indeksuje?

Własnie cieżko jest stwierdzic jaka skutecznosc jest i ile sie indeksuje

ustawilem na 200 wpisow, chcialem na wiecej bo za bardzo nie jestem

przekonany do wordPresow. (domena nie mloda)

Jednak twierdze ze nie ma to jak katalogi i seoKatalogi w ktorych w wiekszosci

w 24h wpis jest przeczytany przez googleBota i zreszta chyba zawsze jest wieksza moc.

Cos w podejsciu do katalogowania mi sie zmienilo,

jeszcze do nie dawna mialem mentalnosc z czasow otwartychMini

że wpis powinien byc darmowy a platne omijalem szerokim łukiem.

To mi sie zmienilo jak ponownie założyłem katalog,

niektore sa platne i niektore darmowe i w takich i w takich mozna miec

wpis sredni albo mocny.

Ale to jest moje zdanie,

zrobilem tu jeden punkt, jesli cos skutecznie sie

doda to zawsze liczy sie kazdy wpis.

W dniu wczorajszym została zaktualizowana baza naszych precli. Zostało dodanych ok 1000 nowych precli, jednocześnie rozpoczęliśmy proces oczyszczania bazy z niedziałających serwisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności