Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Interesuje mnie taka rzecz. Powiedzmy, że chciałbym dodać dzisiaj 100 wpisów z tymi samymi linkami. Za kilka dni chciałbym dodać powiedzmy 200 wpisów z innymi linkami i całkowicie innym tekstem, za dwa tygodnie załóżmy 50 wpisów z jeszcze innymi linkami i jeszcze innym tekstem - ogólnie chciałbym dodawać wpisy w miarę bieżących potrzeb. Czy można to bezproblemowo zrobić w Blackpress'ie?

Chodzi mi po prostu o to, że jeśli nie potrzebuję aż tylu wpisów w bieżącej chwili, to czy mogę wykorzystać wpisy pozostałe w ramach tego samego punktu w późniejszym terminie, żeby dodać całkiem inne artykuły z całkiem innymi linkami?

Mam nadzieję, że opisałem to wystarczająco jasno :)

Możesz edytować projekt w trakcie trwania, możesz też zmieniać ilość wysyłanych wpisów dziennie, więc powinieneś uzyskać ten efekt o którym piszesz. Choć nie wiem, czy możliwe jest wstrzymanie projektu - ew możesz ustawić na 1 wpis / dzień w czasie, w którym nie będziesz chciał wysyłać (być może da się ustawić 0 wpisów?)

erepublik-badge-125x125.gif 125x125_2.jpg hekko.png

Rozwiązanie z tym jednym wpisem dziennie nie jest złe - kilka wpisów więcej to żaden problem, tym bardziej że to marginalne ilości.

A jeszcze jedna rzecz mi się teraz nasunęła. Z tego co pamiętam, to wpisy wysyłane są w nocy. Czy powiedzmy pięć całkowicie różnych artów z całkowicie innymi linkami, można w ramach jednego projektu ustawić tak, że w nocy zostaną dodane określoną, różną ilość razy każdy? (Czyli powiedzmy pierwszy 10 razy, drugi tysiąc razy, trzeci 30 razy itp)?

Ciężko będzie osiągnąć pożądany efekt w jednym zadaniu ze względu na ograniczenie ilości wysyłek do 500 dziennie.

W tym celu warto stworzyć różne zadania i z nich korzystać i ustalać odpowiednie ilości wysyłek.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

No dobra, a jakbym powiedzmy zmieścił się w tych 500, to wtedy w ramach jednego projektu mogę ustawić np 30 dodań jednego, 70 drugiego, 10 trzeciego itd itd i to wszystko przez noc poleci mi w sieć dokładnie tak, jak chciałem? Po prostu chodzi mi o to, czy mogę tak zróżnicować różne wysyłki w różne miejsca ale w ramach jednego projektu.

@piomoo, nie kombinuję tylko próbuję się dowiedzieć, czy mogę wykonać w tym narzędziu pewne, określone zadanie. Jeśli nie mogę, to nie będzie mi ono do niczego przydatne. Co w tym dziwnego, że chciałbym poznać jego możliwości? Jeśli dla Ciebie to jest kombinowanie, to gratuluję.

No dobra, a jakbym powiedzmy zmieścił się w tych 500, to wtedy w ramach jednego projektu mogę ustawić np 30 dodań jednego, 70 drugiego, 10 trzeciego itd itd i to wszystko przez noc poleci mi w sieć dokładnie tak, jak chciałem? Po prostu chodzi mi o to, czy mogę tak zróżnicować różne wysyłki w różne miejsca ale w ramach jednego projektu.

Nie ma możliwości dokładnej ilości wysyłek różnych tekstów w taki sposób. Ew możesz dać 2 razy podobny tekst do pozycjonowania jednej strony i tylko raz dla drugiej, wtedy dla 1szej strony masz ok 2 razy więcej wysyłek.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Mam kilka pytań odnośnie serwisu i jeżeli można to proszę o odpowiedz:

1) Gdy w kategoriach wpisze 10 słów odzielonych przecinkiem, a następnie w maksymalnej liczbie kategorii dam 3 to będzie dodawał wpis do trzech kategorii losowo ?

kategorie: x,s,a,c,l,o,q,w,r,t,

doda do:

a,x,l w następnym t,o,q itp ?

2) To samo co w pierwszym punkcie ale odnośnie tagów, zależy mi na tym by wybierał tagi losowo z pośród sporej ilości by nie było dużej powtarzalności (wydaje mi się że tak będzie lepiej) ?

Jeżeli się mylę to proszę o podanie rozwiązania.

3) Jeżeli pozycjonuje nową stronkę to do ilu precli powinienem ją dodawać dziennie ? Proszę o podanie wartości w momencie gdy będę to robił wraz z katalogowaniem ręcznym do 5 katalogów oraz bez.

4) Ile jest precli powyżej pr 0 w tym programie ?

5) Co zrobić żeby wymieszać zdania, jakich znaków użyć.

6) Czy wpisy są automatycznie zgłaszane wyszukiwarom ?

Mam kilka pytań odnośnie serwisu i jeżeli można to proszę o odpowiedz:

1) Gdy w kategoriach wpisze 10 słów odzielonych przecinkiem, a następnie w maksymalnej liczbie kategorii dam 3 to będzie dodawał wpis do trzech kategorii losowo ?

kategorie: x,s,a,c,l,o,q,w,r,t,

doda do:

a,x,l w następnym t,o,q itp ?

Za każdym razem nasz system doda wpis do pierwszych 3 (lub innej wybranej liczby) kategorii(które zawierają słowo podane podczas tworzenia zadania) występujących w danym preclu.

2) To samo co w pierwszym punkcie ale odnośnie tagów, zależy mi na tym by wybierał tagi losowo z pośród sporej ilości by nie było dużej powtarzalności (wydaje mi się że tak będzie lepiej) ?

Jeżeli się mylę to proszę o podanie rozwiązania.

Tutaj tagi są wpisywane całkowicie losowo z ograniczeniem do podanej ilości.

3) Jeżeli pozycjonuje nową stronkę to do ilu precli powinienem ją dodawać dziennie ? Proszę o podanie wartości w momencie gdy będę to robił wraz z katalogowaniem ręcznym do 5 katalogów oraz bez.

Tutaj pewnie każdy będzie miał swoje zdanie. My proponujemy 20-30 dodanych wpisów dziennie (z zaznaczoną opcją "Ilość prób oznacza ilość sukcesów ")

4) Ile jest precli powyżej pr 0 w tym programie ?

W naszej bazie jest prawie 700 takich precli, jednak zazwyczaj zadanie udaje się dodać do ok 150 z nich (wszystko zależy od aktualnej stabilności precla).

5) Co zrobić żeby wymieszać zdania, jakich znaków użyć.

Tutaj znajdziesz opis naszej mieszarki.

6) Czy wpisy są automatycznie zgłaszane wyszukiwarom ?

Pojedynczych wpisów się nie zgłasza tylko pinguje i to właśnie robi nasz system automatycznie. Może ktoś mnie poprawi jeśli się mylę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności