Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie sprawdzałem jeszcze tych linków, ale po skończonym projekcie w panelu pokazuje mi 1809 poprawnie dodanych i 175 do moderacji :) więc z tego wynika, że jest bardzo dobrze.

Jeśli właściciel będzie dbał o bazę precli, to na pewno będzie warto co jakiś czas odpalić jakiś projekt:)

SEO, SEO i SEO

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja myślę, że warto, bo możesz też dodatkowo np. odpalając 3 projekty do każdego dołożyć jakąś inna frazę na podstronę. I masz przejechaną całą bazę dla 3 fraz na główną i całą bazę dla np. 3 podstron z różnymi frazami.

Jak się ma publikera to uruchamiasz po prostu grupę dla każdej frazy, ale w publikerze dzieje się to bardzo wolno, no i słabsza baza z tego co zauważyłem

SEO, SEO i SEO

Jeśli właściciel będzie dbał o bazę precli, to na pewno będzie warto co jakiś czas odpalić jakiś projekt:)

Cały czas dbamy o naszą bazę precli i dzisiaj zostało dodanych ponad 150 nowych.

Odnośnie uruchamiania kilku projektów na jedną stronę, to także uważamy że warto. Na części precli nie wszystkie wpisy się indeksują, a dodanie drugiego artykułu zwiększa szansę, że link z danej strony zostanie "zauważony" przez roboty G.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Kupiłem sobie 10 punktów i odpaliłem 2 projekty na jedną stronę 2 różne artykuły powiem tak mam ledwie to od kilku dni ale jestem pozytywnie zadowolony z postępów...

Korzystałem z różnych automatów, półautomatów na próbę i dla testów wykupując pakiety Premium ale myślę że jeśli dalej w takim kierunku projekt pójdzie i precle będą stale uaktualniane to będzie to chyba jedno z podstawowych narzędzi do skutecznego pozycjonowania :(

Jako laik jestem bardzo zadowolony starałem się aby artykuł był jak najbardziej naszpikowany synonimami i był oryginalny a resztę zrobi dodawarka blackpress ;) ...

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

A ja mam takie pytanie, czy oprócz dodawania nowych precli robicie coś ze starymi, żeby stały się bardziej wartościowe? Jakieś linkowanie itp? Jakie jest zróżnicowanie ip?

Stare precle są przez nas delikatnie linkowane. Dodatkowo wielu użytkowników linkuje swoje wpisy, w celu lepszej indeksacji, czyli ich moc cały czas się trochę podnosi.

Odnośnie zróżnicowania IP, to aktualnie precle do który udaje się dodać wpis stoją na ok 500 różnych adresach IP.

@szfab - precle można filtrować po site i uważamy, że to w zupełności wystarcza. Mało kto chciałby ręcznie przeglądać naszą listę i wybierać precle do których dodać (jest to zbyt czasochłonne).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

W regulaminie jest następująca informacja:

- dostęp do raportu wykonania usługi w trakcie jej trwania oraz w ciągu 30 dni od daty zakończenia wykonywania usługi;

Jeśli jednak jest potrzebny starszy raport to prosimy o kontakt mailowy wtedy prześlemy raport wyeksportowany do pliku.

Aktualnie pole posiada ok 64tys. znaków i rozumiemy, że może to trochę ograniczać.

Postaramy się to poprawić jak najszybciej. Jeśli nie dzisiaj to najpóźniej w poniedziałek.

Błąd związany z za krótką długością dla pola "treść" został poprawiony. Aktualnie w to pole można wpisać kilka milionów znaków (w razie potrzeby ponownie zwiększymy ten limit).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności