Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy rozszerzać funkcjonalność naszego systemu, jednak nie znamy jeszcze konkretnych dat.

W najbliższych dniach prace powinny znacznie przyspieszyć w związku zakończeniem jednego z projektów.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za namową jednego z użytkowników zmieniliśmy sortowanie zadań stworzonych w ramach konta. Aktualnie na początku listy znajdują się najnowsze zadania i nie trzeba przechodzić do ostatniej strony aby zobaczyć co się dzieje. Taka prosta zmiana, a wielu osobom znacznie ułatwia pracę.

Przy okazji dodaliśmy do naszej bazy kilkadziesiąt nowy precli.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

@lament - W ostatnich dniach padło wiele precli w domenach regionalnych, dlatego wyniki mogą być niższe niż prędzej, jednak jeśli wstaną w ciągu tygodnia to nasz system powinien dodać wpisy i podnieść skuteczność.

Dodatkowo w Twoim zadaniu było włączone filtrowanie bazy precli po site.

Jak dla mnie to nie jest żaden marketing.

Po prostu dbają o produkt, czyli częste aktualizacje, dobry kontakt z supportem i dobra baza precli.

Mi udało się nawet skontaktować z nimi w niedzielę. Ostatecznie okazało się, że zrobiłem błąd w treści zadania i problem zniknął, ale co ważne podeszli do mnie ze spokojem i wytłumaczyli w czym jest problem.

Co do espress to obserwuję wątek i chyba dawno się tam nic nie działo... Dodatkowo sławne zniknięcia braci zniechęcają mnie do ich narzędzi.

OK, ale przelecenie scrapeboxem bazy publicznej raz na tydzień niewiele czasu zajmuje:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności