Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@katrzyem - możesz podesłać id zadania na PW? Sprawdzimy jak sprawa wygląda...

@jamesisko - od dawna jest sprawdzanie wpisów oczekujących na moderację - codziennie przez 7 dni od daty dodania wpisu. Myślimy, że tyle wystarczy...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

System działa bardzo poprawnie. U mnie na razie skuteczność ok. 30% - na 385 prób dodał do 133 i jest 51 oczekujących. Szukałem jednej rzeczy, nie znalazłem i chyba nie ma, a bardzo by się przydała. Chodzi mi o znak jaki by się wstawiało w miejscu gdzie miałby być link (np. "&1"). Interfejs powinien zawierać wówczas okno gdzie można by do tego znaku dopisać anchor i link. Wówczas znakowi &1 odpowiadałby np. anchor {Kot|Kocisko|Kotek|Sierściuch|Ładny kot} i link/linki {<a href="stronaokotach.pl></a>|<a href="stronaokotach.pl/podstrona1></a>}. Znacznie ułatwiło by to konfigurowanie projektu.

@swRa - aktualnie nie ma takiej funkcjonalności, ale można sobie poradzić zagnieżdżonymi synonimami:

{<a href="stronaokotach.pl>{Kot|Kocisko|Kotek|Sierściuch|Ładny kot}</a>|<a href="stronaokotach.pl/podstrona1>{Kot|Kocisko|Kotek|Sierściuch|Ładny kot}</a>}

Może nie jet to idealne rozwiązanie, ale pozwala osiągnąć wyznaczony cel.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Zrobiliśmy kolejne porządki w naszej bazie precli. Wyleciało dość dużo niedziałających, a w ich miejsce zostały dodane nowe.

Czemu nie...

Podwajamy pierwsze zamówienie (maksymalnie dodajemy 20 gratisowych punktów), które zostanie zrealizowane jutro (20.12.2011) po 12 w południe (decyduje data wpłynięcia informacji z DotPay).

System pokazuje przy ustawieniu w panelu - site "0" 4467 blogów, przy ustawieniu site "10" mamy do dodania 1667 blogów.

Moje wyniki :

1 strona - dodane 497 czeka na moderacje 165

2 strona - dodane 364 czeka na moderacje 185

3 strona - dodane 700 czeka na moderacje 202

4 strona - dodane 394 czeka na moderacje 163

nie wymienię więcej stron to wystarczy aby mieć jakiś pogląd wynik nie jest zły, jedynie co mnie martwi system skończył dodawanie.

Ilości precli podane przez program są o wiele większe, wiadomo nie dodaję do katalogów które nie są zaindeksowane więc przynajmniej ustawiłem na ilość 10 site (niech to przynajmniej jest indexie ) - w tym przypadku pierwsza strona winna jeszcze być dodana do 1035 precli..

Pisze do admina co to za zakończenie jak zapłaciłem za całą ilość precli?

Odpowiedź od admina wskazuje iż info jest na stronie :

•Minimalny site precli - Jest to minimalna liczba zaindeksowanych stron w wyszukiwarce Google jakie musi posiadać blog do którego będzie dodawane zadanie. Pozwala na dodawanie artykułów tylko do serwisów dobrze zaindeksowanych w wyszukiwarkach internetowych.

Ustawienie tego parametru na 0 powoduje wykonanie próby dodania wpisu w każdym preclu znajdującym się w naszej bazie.

Uwaga! w przypadku ustawienia tego parametru na liczbę większą od 0, ilość wykonywanych prób może znacznie zmaleć. Dlatego zalecamy edycję tego parametru tylko doświadczonym użytkownikom.

Co ma oznaczać "doświadczony użytkownik" ilość site jest zupełnie zrozumiałe, ustawiam na 100 site skończy dodawać zmieniam na 10 site i mam dodane od precli z największą ilością w indexie następnie do tych co mają mniejsze site.

Pozwala na dodawanie artykułów tylko do serwisów dobrze zaindeksowanych w wyszukiwarkach internetowych. - to zdanie mówi iż jak dam site 100 to dodam do blogów z site powyżej 100 ale nie ma słowa o tym iż w trakcie dodawania po kilku dniach nie wolno zmieniać site bo i tak program nie doda do innych precli.

I tu właśnie jest problem, admin odpisał iż - nie zamierzają nic zmieniać w systemie bo obecnie jak ustawi się na 100 site to doda n.p do 800 precli i koniec programu. Klient został nabity w butelkę bo dopiero teraz dowiedział się, że system nie ma możliwości zacząć dalej dodawać.

Twórcy nie wzieli tego pod uwagę iż ktoś wie co znaczy site i chciałby sobie to ustawiać. Każda z dodawarek posiada możliwość zmiany dodawanych wpisów do różnych skryptów, ustawiam co mnie interesuje skończy dodaję do następnych. Po raz pierwszy spotkałem się z czymś takim program dodał w 25% (zapłatę pobrano za 100%) i skończył pracę, a jeśli chcesz dodawać dalej zapłać za nowy punkt i dodawaj z site "0" wówczas jest szansa, że doda do obiecanych w opisie 4467 blogów.

19 grudnia zakończyło pracę nad 3 stronami. Dzisiaj zakończyło pracę z następnymi dwoma.

Mam pytanie czy ktoś z użytkowników spotkał się z czymś podobnym jak ja a może nikt nie ustawiał site i dodawane było do wszystkiego.

Nie mam zamiaru nikogo krytykować - zapłaciłeś i ucz się na swoich błędach, dzielę się swą uwagą aby i ktoś jeszcze nie był zaskoczony - myślę, że skoro ja dałem się na to nabrać to i więcej osób może wpaść w tą pułapkę i warto napisać iż program po ustawieniu site na 100 lub 200 i po kilku dniach obniżeniu ilości site katalogu nie potrafi już dodawać do następnych blogów z mniejszą ilością site. To tylko kilka słów ale jakże w tym przypadku ważnych.

Musimy przyznać, że w ostatnich dniach wiele precli przestało działać, dlatego ilość poprawnych dodań spadła. Jednak na stronie głównej informujemy, że nie do wszystkich precli udaje się dodać wpis (aktualnie dodawanych jest ok. 1000 wpisów), więc w przypadku ograniczenie precli po site jest to raczej mniejsza liczba (wszystko zależy od ilości aktualnie działających blogów).

Liczby o których pisze KazioR nie są ostateczne.

Po pierwsze:

* część zadań była wykonywana przy parametrze minimalny site 350,

* nie zakończyły się jeszcze kolejne fale, czyli ilość dodanych wpisów powinna jeszcze wzrosnąć,

* liczba wpisów oczekujących na moderacje jest codziennie aktualizowana (po akceptacji administratorów).

Odnośnie problemu z dodawaniem do precli o site niższym niż ustalony w zadaniu, to nigdy nie ukrywaliśmy, że są one pomijane i nie ma możliwości późniejszego dodania do nich w ramach tego zadania.

Informujemy też, że cały czas aktualizujemy naszą bazę precli (jesteśmy w trakcie filtrowania nowej listy i aktualnie zostało dodanych prawie 100 nowych precli).

@Kazior zobacz mój post nr 392 w tym wątku. Baza publiczna jest do du..! Lepiej byłoby, gdyby zrezygnować z bazy publicznej i dodawać tylko do bazy prywatnej około 1500 sztuk, wtedy to by miało sens, ale blackpress.pl odpisał, że narazie nie przewidują dodawania tylko do bazy prywatnej.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Kiedyś dodanych wpisów ponad tysiąc, teraz to już wspomnienie. Niemoderowane precle upadły, zamknięta baza nie jest przewidziana...Do chwili stworzenia dobrej, wartościowej bazy (większość pozycjonerów wie jak taka baza wygląda) poczekam z używaniem.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Projekt wcale nie umiera. BlackPress.pl w dalszym ciągu dodaje wartościowe linki.

Baza precli jest cały czas aktualizowana - w ciągu 24h zostało dodanych do bazy ponad 500 nowych precli. W tej chwili usuwane są stare niedziałające blogi. Dodatkowo jesteśmy w trakcie stawiania własnych Wordpressów, do których będzie możliwe dodanie tylko przez nasz system, podejmujemy też współpracę z właścicielami zamkniętych precli, dzięki czemu pozycjonowanie staje się jeszcze bardziej skuteczne (osoby zainteresowane współpracą zapraszamy do kontaktu).

Mamy nadzieję, że te działania zwiększą jakość naszych usług.

Za pewne tak.

Każde działania w dobrym kierunku są niezbędne dla rozwoju swego projektu.

Tak po śniadanku myślę, święta ale pracować ktoś musi i wstawiłem sobie następną stronę, patrzę i jak sprawdzam "podgląd zadania" jest artykuł są anchory tyle, że nie kierują tam gdzie ja wskazałem czyli ma się pojawić moja strona lecz pojawia się adres:

https://www.blackpress.pl/manage/edit/http i mamy - Server Error An internal server error occurred

hmm, to taki prezencik pod choinkę ???

dodam iż drugi projekt działa prawidłowo przy podglądzie linki są dobre...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności