Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Problem nie jest z naszym systemem, lecz z treścią zdefiniowaną w zadaniu:

href="http"://www.

cudzysłów po http psuje link i dlatego kieruje pod zły adres.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Projekt wcale nie umiera. BlackPress.pl w dalszym ciągu dodaje wartościowe linki.

Baza precli jest cały czas aktualizowana - w ciągu 24h zostało dodanych do bazy ponad 500 nowych precli. W tej chwili usuwane są stare niedziałające blogi. Dodatkowo jesteśmy w trakcie stawiania własnych Wordpressów, do których będzie możliwe dodanie tylko przez nasz system, podejmujemy też współpracę z właścicielami zamkniętych precli, dzięki czemu pozycjonowanie staje się jeszcze bardziej skuteczne (osoby zainteresowane współpracą zapraszamy do kontaktu).

Mamy nadzieję, że te działania zwiększą jakość naszych usług.

Chyba nie za bardzo się staracie, jeśli chodzi o aktualną bazę precli.

Pewnie macie jakieś zaawansowane sposoby, żeby sprawdzać wygasłe precle. Ja mam pomysł niesłychanie prosty, ponieważ czuję, że zależy Wam na liczbach (ilość precli) a nie na ich jakości.

Warto, żebyście wrzucili własny/testowy artykuł i sprawdzili strony, gdzie jest status 'oczekuje na moderację' - w praktyce w ogóle nie jest dodawany artykuł (chociaż są dodane inne artykuły z tego dnia), sytuacja ta powtarza się w niektórych preclach w każdym zadaniu. Niektóre z tych stron nie są prowadzone od bardzo dawna.

Przykład z dzisiaj:

https://www.2m-zabrze.pl - ostatni artykuł - 9 miesięcy temu

https://www.preselek.yoyo.pl/ - ostatni artykuł - ponad 3 lata temu - jak, będąc w pełni świadomym, można dodać taką stronę do bazy?

https://wxc.pl/ nie działa

https://www.www-projekty.tk/ - ostatni artykuł - prawie 6 miesięcy temu

https://www.moto.seowww.com.pl/ - ostatni artykuł - ponad 9 miesięcy temu.

To jest zaledwie kilka stron ze statusem 'oczekuje na realizację' z 15-20 które dziś miały ten sam status (dzienny limit dodanych wpisów - 40)

Baza jest bardzo słabo aktualizowana, jeśli chodzi o strony nie nadające się do użytku. Tyle robicie tych aktualizacji, usuwając po 400-500 nieaktualnych precli, a tu proszę - jeden dzień i 5 stron, które odziwo się zachowało. Każdego dnia trafia się tyle samo a nawet więcej nieaktywnych precli. Te strony to nie są do cholery zombie, które ożywią po tak długim czasie. Wy macie to gdzieś i nadal trzymacie tego typu precle w bazie z marną nadzieją, że może kiedyś ktoś sobie przypomni o ich istnieniu. Po co je usuwać/dodać do nieaktywnych, skoro zmniejszy to Waszą liczbę stron w bazie?

Mogę za kilka dni podać kilka stron, gdzie ostatni artykuł został dodany ponad rok temu i pokazać, że totalnie olewacie temat aktualizacji bazy, ale co to zmieni? Zdajcie sobie w końcu sprawę, że płaci się za konkretną usługę a nie za fuszerkę.

To ostatnie zadanie, które wykonuję, zamierzałem zakupić większy pakiet ale się wstrzymam aż autorzy strony się obudzą, zrobią generalne porządki w bazie i zaczną podchodzić profesjonalnie do tematu. Macie mniej klientów na WŁASNE życzenie.

Aktualizacja bazy potrzebna od zaraz - część stron zawiera same wirusy... NOD aż wyje z bólu

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

@katrzyem - mylisz się odnośnie wpisów ze statusem: 'oczekuje na moderację', wiele wpisów przechodzi moderację.

@Ludi - zawsze pisaliśmy, że precle nie są naszą własnością i nie mamy wpływu na to co się na nich znajduje.

Odnośnie bazy precli. Nasz system w dalszym ciągu dodaje wpisy do ponad tysiąca precli z czego po tygodniu ok. 250 wpisów oczekuje na moderację. W ciągu ostatnich miesięcy wiele publicznych precli przestało działać, dlatego lepszy wynik jest trudny do osiągnięcia. Blasty na precle innymi narzędziami pewnie też znacznie straciły na jakości. Może właśnie dlatego klientów nie ubywa?

W dalszym ciągu planujemy aktualizować naszą bazę i polepszać skuteczność naszego narzędzia.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Blackpress a tam, gdzie niby dodał to sprawdzacie ręcznie? Bo mi też pięknie pokazywał, że dodano, ale jak sprawdziłem ręcznie, to nic tam nie było, albo hacked by Abdullah...lub trojan

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Wpisy oczekujące sprawdzamy automatycznie, jednak nie sprawdzamy co się z nimi dzieje, po tym jak już zostaną zaakceptowane (dlatego może się zdarzyć, że wpis zostanie usunięty z precla lub przestanie on działać).

strasznie się motacie, a prawda jest taka, że po dokładnym sprawdzeniu bazy, statystyki byłyby lekko mówiąc słabe i pisanie o 2000 precli w systemie czy ile tam podajecie, byłoby bez sensu... a przecież 2000 wygląda lepiej niż 500 :blink:

W każdym razie co jakiś czas dostajemy do dopalania wpisy z bp i ostatni projekt, gdzie klient przekazał blisko 1260 wpisów w preclach, po sprawdzeniu sb skurczył się do 310 działających i niezbanowanych precli :)

Dawno temu już pisałem Wam o tym na PW i dostałem tylko mglistą odpowiedź, że o bazę dbacie, ciągle ją sprawdzacie i musiałem akurat trafić na falę banów:)

@blackpress.pl - tak błędem z mojej strony było pozostawienie tego cudzysłowia stąd linki nie działały.

Co do bazy zawsze jest ona płynna tylko prywatna baza może okazać się na tyle stabilna aby spełniła oczekiwania, pytałem czy sprzedacie program w wersji serwerowej odpowiedź otrzymałem iż nie jest to obecnie brane pod uwagę, a sądzę, że wówczas obecna dyskusja nie miała by miejsca.

Dlatego nikt kto kupił addera czy publikera czy inną dodawajkę sam zapewnia sobie bazę i nie pisze do autora iż to co proponuje za opłatę jest marne delikatnie mówiąc. A obecnie za 18 zł dodanie do około 1000 precli wpisów nie stanowi już atrakcji. Już lepiej dać 70 zł za multikod i mieć wpisy w 300 seokatalogach.

Co daje 1 punkt?

1 punkt pozwala na stworzenie jednego zadania w ramach którego zostanie wykonana próba dodania tekstu reklamowego do wszystkich serwisów typu Presell Page znajdujących się w naszej bazie (aktualnie jest ich 2290). W sumie jeden punkt daje około 1000 opublikowanych artykułów w różnych preclach.

Kilka dni temu było ponad 4 000 teraz jest o połowę mniej a cena za punkt taka sama :D a gdzie zasada kokurencyjności i zdrowego rynku?

Ktoś tu napisał - projekt się kończy czy też umiera, mało ważne jak widać po ilości precli jest to prawda. Tworzenie ich ilości na siłę nie jest najlepszym rozwiązaniem. W sumie mam za darmo odpalone do tych precli wpisy z Publikera. Bardzo dużo tych samych adresów pojawia się w bazie publikera.

Narzędzie nie jest złe prawie jak EsPress tamtem jeszcze dodatkowo mieszał akapity ale brak precli też go zniszczył i nie wiem czy to nawet obecnie ktoś wykorzystuje.

Pogadajcie z Bartkiem może takie udostępniome zaplecze okaże się wyjściem z tej sytuacji: https://www.presellpages.narzedziapozycjonera.pl/ jest i zaplecze precli Kulfiego - jak się nie ma własnych to szuka się dobrych - oczywiście w takim jak ten program gdzie oferuje się dwa w jednym czyli dodawajke i katalog.

parę/paręnaście postów temu pisałem, że jestem zadowolony z ilości dodań jednak przyjrzałem się temu dokładnie i niestety muszę przyznać rację tym, którzy narzekają na skuteczność systemu. po sprawdzeniu 5 czy 6 projektów okazało się, że łączna ilość istniejących wpisów to jakieś 200/projekt. proponuję abyście przeskalowali ceny za punkt

wywóz gruzu - dla tych co remontują....

Jest to problem właścicieli BlackPressa, ale tylko częściowo ponieważ nie wyczarują nam całej bazy precli. Rozumiem mogą sami od siebie stworzyć "kilka" sztuk ale na pewno nie tak jak by każdy chciał żeby była to ilość w tysiącach. Problem leży po stronie użytkowników, każdy chciał by dodawać ale sam nie da żadnego precla od siebie. W moim projekcie gdy udało się dodać artykuł do ok. 1200 lokalizacji, dzisiaj po sprawdzeniu link jest na 101 reszta precli padła. Z tych 101 zaindeksowane 21 ale to już inna sprawa. Trąbią już o tym wszyscy baza publiczna umiera i już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności