Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No tak, nieciekawie to wygląda.

Aktualnie w naszej bazie znajduje się 1893 precli
- hmm, jak zakupiłem cały pakiet punktów to podane było około 4000 szt precli, po pierwszym trzęsieniu ziemi spadło do 2250 szt aby dzisiaj zejść jeszcze niżej. Powiem tak - jak kupię dodanie do angielskich katalogów i podają mamy w bazie 2000 szt katalogów to mam automat do dodania i katalogi, raz jest 2100 a raz 1905 ale nie zdażyło się aby spadło im o 50%. A tak niedawno bo rok temu ;) pisano - będzie nowa baza, nowe precle, bazy prywatne i nic nie wzrasta a spada. Wygląda na to, że nikt nie chce dać zaśmiecać swoich precli. Uwaga o umieraniu projektu była przez jednego z kolegów bardzo celna. Ktoś już raz namawiał podajcie swoje bazy danych ja je przefiltruję i udostępnię do programu dla wszystkich, o ile pamiętam taki zamiar był w adderze. Nie ma wyjścia @blackpress.pl należy założyć samemu bazę około 2000 precli pod swój program. Program działa tylko bazę umacniać i wówczas pobierać pieniądze za wpisy. I tak z tych co są w bazie 50% komunikat - czekamy na moderację.

Właśnie dodaliśmy ponad 100 nowy precli do naszej bazy.

I tak z tych co są w bazie 50% komunikat - czekamy na moderację.

Właśnie o tym pisaliśmy w poprzednim wpisie - precle w których moderacja się nie odbywała zostały usunięte z bazy.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Dodaliśmy ok 50 kolejnych precli do naszej bazy.

Przy okazji wprowadziliśmy możliwość filtrowania po stanie zadania (W trakcie/Zakończone)

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Cześć xxxxxxxx

Państwa zadanie Kampania ................ zostało zakończone. W ciągu najbliższych dni zostanie także zakończony proces kolejnych fal.

Zadanie zostało poprawnie dodane do 507 blogów.

Dziękujemy za korzystanie z usług serwisu Blackpress.pl i zapraszamy ponownie!

To jest żart mam nadzieje?

SEO in Bielsko-Biała 

Mam taką propozycję, nie wiem na ile to obciąży cały system ale....

po dodaniu nowych precli można było by puścić dodawanie tych zadań które są już zakończone, ale są w panelu, tak by te zadania z panelu też miały szansę do tych nowych się dostać., czyli, np. mam 10 zadań zakończonych już dawno. Dzis dodajecie precle nowe.. to by te moje zakocznone dawno też miały szansę do tych nowych się dostać zapodać dla nich też z automatu już bez intewencji uzytkonwika.. dodawanie do tych nowych paru precli :D

@DamianL - aktualnie dodajemy do prawie 1000 precli. Filtrowanie po site oraz długość tekstu także wpływają na ilość dodań, dlatego w Twoim przypadku ten wynik jest tak niski.

@jamesisko - Wszystkich zadań nie możemy uruchomić bo precelki pewnie tego nie przeżyją, ale możemy zrobić małą promkę:

5 pierwszych osób (decyduje kolejność wpisów w tym threadzie) będzie mogło ponownie włączyć maksymalnie 2 zadania.

Przy okazji tak jak pisał @jamesisko dodaliśmy do bazy kolejne precelki.

Ja się zgłaszam, do tego mam pytanie: czy istnieje możliwość zmiany działania mieszarki tak, aby 1 akapit był stały a reszta za nim się mieszała miejscami?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

również się zgłaszam

a czy planujecie podpięcie do systemu swojej prywatnej bazy presell pages ?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

@Ludi - pomyślimy nad wprowadzeniem tej opcji...

@scorpi - tak, zaczęliśmy już pracować nad własnymi prywatnymi preclami

PM już wysłane, część zadań już uruchomionych

aa, sie spóźniłem. KK, ale to nie mówię, że tak od razu. Co jaki czas aktulizujecie bazę... jeśli nawet raz na dwa trzy tygodnie, to rozłożyć te działania na ten czas, nie od razu :D

IMHO system duuuuuzo zyska w oczach userów i będą dokładać nowe zadania :) (np. ja )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności