Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie.

Na stronie pisze " Aktualnie w naszej bazie znajduje się 2377 precli, jednak część z nich może nie działać, dlatego każdy artykuł jest dodawany do ponad 1000 różnych stron. '

Czyli macie w bazie 2377 precli, z czego 1300 może nie działać i NA BANK ( na 100% ) moja strona zostanie dodana do 1000 precli?

Zostanie dodana - czyli będzie mój wpis, czy zostanie zgłoszona do dodania?

Chcę jedną stronę przetestować w waszym serwisie - czyli wykupić 1pkt?

Jedno zadanie to 1pkt? - w czasie jednego zadania można stronę dodać do 500 precli? I jak doda się do 500 precli w czasie jednego zadania to pkt znikają?

A jak chcę dodać moją jedną stronę - do tych 1000 działających precli - o których mowa w opisie programu, chcę dodawać po 50 dziennie. To 1 pkt na to nie wystarczy?

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czyli macie w bazie 2377 precli, z czego 1300 może nie działać i NA BANK ( na 100% ) moja strona zostanie dodana do 1000 precli?

Nie gwarantujemy ilości dodań. Liczby są orientacyjne i zależą od tego jak precle będą działać podczas dodawania.

Zostanie dodana - czyli będzie mój wpis, czy zostanie zgłoszona do dodania?

Jeśli zgłoszony do dodania to dodany lub oczekujący na moderację, to u nas jest ok 1000 zgłoszeń do dodania. Precli moderowanych w bazie jest ok 100.

Chcę jedną stronę przetestować w waszym serwisie - czyli wykupić 1pkt?

Tak jeden starczy.

Jedno zadanie to 1pkt? - w czasie jednego zadania można stronę dodać do 500 precli? I jak doda się do 500 precli w czasie jednego zadania to pkt znikają?

A jak chcę dodać moją jedną stronę - do tych 1000 działających precli - o których mowa w opisie programu, chcę dodawać po 50 dziennie. To 1 pkt na to nie wystarczy?

W ramach jednego punktu system doda do wszystkich precli w naszej bazie. Jeśli ustawisz limit na 50 dodań dziennie, to będzie dodawało się 20 dni.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Udało nam się wdrożyć wznowienie zadań. Wznowione zadanie będzie dodawane do precli, które zostały dodane do bazy po zakończeniu zadania. Koszt takiego wznowienia to 0.5pkt.

I to prawdopodobnie jedna z najlepszych zmian w Waszym systemie! Teraz to wszystko ma większy sens patrząc na szybkość zmian w bazie precli. Myślę, że osoby kupujące często punkty mogłyby zostać nagradzane za lojalność stopniowym obniżaniem ceny za wznowienie - im więcej ktoś punktów kupił od początku tym o 0,1 powinien mieć taniej według ustalonych przez Was przedziałów zakupionych punktów - jeśli ma dużo zadań na pewno mu się opłaci je wznawiać taniej. Ale to tylko taka luźna myśl.

Mam jeszcze takie pytanie. W starych (zakończonych) zadaniach nie mam opcji Edycji - czy ona się pojawi przy wznowieniu? Czasem przydałoby się dodać jakiś anchor w tekście nowy czy tekst by urozmaicić wznowione dodania od tych starych, wtedy by się to przydało.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

@Rainmaster - Dzięki za dobre słowo :D Tymbardziej że negatywne opinie każdy ma czas pisać, a te o tym co się odoba i przydaje w systemie ju nie bardzo.

Obniżanie ceny za wznowienie jest do przemyślenia i wpisaliśmy na listę TODO.

Opcja edytuj pojawi się od razu po wznowieniu. Jak najbardziej da się edytować, troche mijałoby się z celem wznawianie zadań zakończonych nawet rok temu.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

No to ekstra, że można edytować :D Nie chciałem wznawiać jeszcze bo czekam na teksty a nie byłem pewien czy od razu mi łyknie pół punktu :)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Duża część precli z site=0 nie działa (a jeszcze nie zdąrzyliśmy ich wyrzucić z bazy), ale zdarzają się też bany.

Jak informujemy na stronie głównej, w sumie jest ok 1000 poprawnych dodań, z czego ok 800 ma site >= 1.

Właśnie została wdrożona możliwość wprowadzenia wielu tytułów oraz treści przy jednoczesnym ich parowaniu. Pozwala to na wybranie pierwszego tytułu i pierwszego artykułu, lub odpowiednio drugiego, trzeciego itd. Wystarczy użyć znaczników "###"

Przykład:

tytuł1###tytuł2###tytuł3
treść1###treść2###treść3

Może wylosować
tytuł1 i treść1
lub 
tytuł2 i treść2
lub
tytuł3 i treść3

W ramach tak wylosowanych treści i tytułów w dalszym ciągu można używać synonimów i pozostałych znaczników.

Efekty nowej funkcji można sprawdzić na podglądzie zadania.

Dzisiaj dodaliśmy możliwość łatwego pingowania dodanych wpisów. Teraz w każdej chwili można wysłać pingi do opublikowanych artykułów, wystarczy kliknąć "Pinguj wpisy" na liście zadań.

W dalszym ciągu będziemy automatycznie pingować wpisy bezpośrednio po ich dodaniu.

Coraz częściej jesteśmy informowani o problemach z linkami publikowanymi przez nasz system dlatego chcielibyśmy przypomnieć jedną sprawę:

Linki w treści należy wstawiać za pomocą składni języka HTML, np. <a href="https://www.example.com">Pozycjonowana fraza</a>. Wynik działania można sprawdzić w podglądzie zadania.

Uwaga! Należy pamiętać o przedrostku https://, ponieważ jego brak powoduje iż link jest linkiem relatywnym i nie będzie kierował (a także przenosił mocy) do pozycjonowanej domeny.

Dodatkowo podczas kopiowania tekstu z edytorów tekstu typu Word, należy zwrócić uwagę na typ cudzysłowów. Standardowe cudzysłowy używane w tym programie nie są zgodne ze składnią HTML!

Info na naszej stronie: https://www.blackpress.pl//pomoc#blackpress13

Dodatkowo w weekend dodaliśmy do naszej bazy ok 50 precli.

Przy okazji udało się oczyścić trochę bazę z niedziałający precli. Jeszcze trochę ich zostało (ok. 200), ale z tym powalczymy następnym razem.

@zyga435 - dwa tygodnie temu miałem 819 poprawnych dodań przy minimalnym site = 1. Dwa miesiące temu było to 603, więc nie jest źle. Zobaczymy jak spisze się teraz, właśnie mam uruchomiony projekt więc jak się zakończy to powiem.

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności