Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@adamz - Jest to poprawne dodanie, po przejściu moderacji wpis może się pojawić.

Dodatkowo precle moderowane w większości lecą na początku w kolejnych dniach wpisy będą dodawane do precli AutoApprove.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Mam pytanie,

1 W jednym system mówi że dodał poprawnie do 452 precli a jak wchodzę do pingowania to wyświetla mi się tylko 330 adresów.

W drugim projekcie mam niby 600 a zwraca listę tylko 443 adresów?

2 Czyli w sumie mam 773 adresy, sprawdzam je SB Active Checker czy strony działają i zwraca mi on 145 nie działających adresów - tj. zwracają komunikat 404 czyli precel był ale go juz nie ma pod tym adresem

Coś tu za duże braki są...

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

@mj_2000 - pisaliśmy 29.08, o porządkach w bazie ze zdechłymi preclami. Było ich około 500.

@zxc999 - do pingowania są przekazywane tylko zaakceptowane wpisy (nie ma tam oczekujących na moderację). Jeśli chodzi ilość 404, to ciężko na szybko powiedzieć. Nasz system sprawdza czy wpis jest na stronie zaraz po publikacji, a w przypadku moderowanych kilka dni od czasu wysłania wpisu. Jeśli u nas jest oznaczany jako poprawny tzn., że musiał pojawić się na tej stronie. Możliwe, że jakiś precel przestał działać w międzyczasie lub jakiś moderator usunął wpis w międzyczasie(w przypadku blogów AutoApprove), jednak nie powinno to się zdarzać w takich ilościach. Najlepiej jak podeślesz problematyczne wpisy na prv i zobaczymy o co dokładnie chodzi.

Przy okazji dodaliśmy 20 precelków.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Czy aby w nowym projekcie podczas dodawania wpisów automatycznie korzystało z 3 tekstów to wówczas jeżeli tak wkleję do projektu to będzie poprawnie?

Tekst1{tekst1|tekst1|tekst1}tekst1, tekst1{tekst1|tekst1}.#{tekst2|tekst2}tekst2{tekst2|tekst2|tekst2}tekst2, tekst2 tekst2.#Tekst3, tekst3 {tekst3|tekst3} tekst3 tekst3 {tekst3|tekst3|tekst3}!

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Tak będzie to poprawne, jednak pamiętaj o spacjach przed i po synonimach.

Twój tekst przed dodaniem możesz sprawdzić w naszej mieszarce lub w podglądzie zadania.

"znowienie pozwala na dodanie zadania do precli, które zostały dodane do systemu po zakończeniu wybranego zadania."

czyli jeszcze raz bedeą wpisy dodane do tych samych precli (które już zostału wykożystane)? Myślałem, że zostaną dodane do nowych precli które pojakiwły się od momentu zakończenia mojego zadania.

PS Szkoda że tylko do 900 dodaje z 1700 dostępnych ;(

Czy precle są prywatne czy publincze? i dostępne tylko dla userów BP.pl?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

@zxc999 - wznowienie nie dodaje ponownie do precli. Jest dokładnie tak jak piszesz. Cześć precli jest prywatnych (albo postawionych tylko pod nasz system, albo dostępnych dla zamkniętego gran użytkowników)

@Seo tekst - na tę chwilę jest to około 600 wpisów.

PS. czy powiadomienia na maila o nowych wiadomościach w temacie na forum działają poprawnie? Po raz kolejny nie dostaliśmy informacji, dlatego takie opóźnienie w odpowiedzi...

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności