Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

BlackPress jest błąd przy dodanych projektach bo zamiast linka w treści do strony np. xxx.pl jest nazwaprecla.pl/nasz tytuł/xxx.pl

- więc adres prowadzi do strony która nie istnieje

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przeraża mnie to, że gdy dokładniej przyjrzeć się systemowi - jest to wierna próba naśladowania EsPress'a (funkcje mieszania, nazwy pakietów, nazwa etc. :D ) + płatności online ;) - ciekawe na jakim poziomie będzie skuteczność... Nieco podejrzana sprawa...

Edit: Widzę, że przynajmniej kod źródłowy nieskopiowany, przez co bardzo się cieszę :)

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

@blackpress.pl - mail aktywacyjny również w końcu dotarł. Problem pewnie był w kontroli spamowej na serwerze, a nie w systemie. Dzięki za punkt testowy.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Było by dobrze gdyby na stronie znajdowały się dokładne statystyki z PR precli, w FAQ jest napisane tylko że są katalogi od 0 do 5 PR ale ile to już nie wiadomo ;) Dodawarki do śmieciowych precli już są, gdyby lista był konkretna to na pewno warto było by się zainteresować tym produktem.

A i jeszcze jedno ... od kiedy erotyka w Polsce jest nielegalna ?

Jednocześnie zabronione jest używanie serwisu BlackPress.pl w celu reklamowania produktów, które są w Polsce nielegalne (w tym strony erotyczne oraz o tematyce warez), a także w celu obrażenia innej osoby.

Ok to jestesmy po pierwszym wywolaniu skryptow...

Ze wzgledu na testy pozwolilismy sobie obnizyc ilosc dodawanych dziennie precli do 500. Postaramy sie wrocic do limitu 1000 jeszcze podczas bety

Skutecznosc jest na poziomie 75%, czyli troche nizej niz zakladalismy, dlatego planujemy jeszcze nad tym pracowac.

@wszyscy, ktorzy chcieliby punkty - trzeba czekac do wyjscia z Bety. Punktow darmowych juz nie bedzie, ale planujemy wprowadzic jakies promocje

@LinaPC co do wyswietlania twojego artykulu w mieszarce to wydaje mi sie ze jest ok, co do wyswietlania w widoku zadania, to jeszcze planujemy to zmienic (ale tutaj tekst bedzie zawsze taki jak wprowadziles - nie bedzie mieszany).

@mi_tio - narazie nie planujemy dopuszczac wiecej uzytkownikow. Przynajmniej od czasu, aż stwierdzimy, że cały system jest stabilny

@flower224 - przykro mi, ale w Twoim zadaniu ustawiles linki na www.***.** a z tego co mi wiadomo to standard HTML przy linkach do innych domen wymaga nazwy protokolu na poczatku, czyli https://www.***.**

@vspak - w pierszym poscie pisalem ze pracujemy nad eksportem, wiec bedzie mozna wyeksportowac raport z wykonanych zadan

@BlackSEO - co do pomyslu to mamy wolny rynek i jest to uczciwa konkurencja. Nie jest to kopia Waszego serwisu, chociazby nasz kod jest pisany w Pythonie, a wasz w PHP. Co do uzytych struktur, to jesli ludzie sa przyzwyczajeni do takich, to dlaczego mieibysmy wprowadzac nowy standard? Chociaz najprawdopodobniej troche bedziemy musieli zmienic niektore struktury, zeby nie ograniczac uzytkownikow. Co do skutecznosci, to na poczatku postu.

@erotiksite - postaramy sie umiescic liste wszystkich blogow w bazie, ale to zadanie ma niski priorytet. Co do erotyki, to dzieki za wskazanie bledu ;)

Mam nadzieje ze nikogo nie pominalem. W razie kolejnych pytan piszcie.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Witam

Pierwszy dzień (noc) testu:

-ustawienia aby dodawał do 104 blogów na dzień

-wg raportu ilość precli poprawnie dodanych 71

-wg raportu naliczyłem linków 50 (niestety nie można przejść na drugą stronę raportu)

-jeden przypadek błędny - jest link który nie prowadzi do żadnego posta

-domeny na których stoją blogi na 10 sprawdzonych / 10 w indeksie googla z całkiem przyzwoitym site

-o godz 9:50 8 postów w indeksie

Jak na wersję beta to działa nawet przyzwoicie.

Gigacat - moderowany katalog stron

wyswietlania w widoku zadania, to jeszcze planujemy to zmienic (ale tutaj tekst bedzie zawsze taki jak wprowadziles - nie bedzie mieszany)

Moim zdaniem niewłaściwe podejście. Jeśli chcę dokonać jakichś zmian w edycji rozbudowanego projektu nie mam możliwości sprawdzić od razu czy coś nie zostało namieszane.

Muszę go przekleić do mieszarki, wygenerować, dopiero zobaczyć wynik... W takiej sytuacji przydatny by było właśnie by losowa wersja projektu po wygenerowaniu wyświetlała się w podglądzie. W obecnej postaci nie bardzo wiem do czego on służy.

Zdarzyło się, że system dodał raz za razem duplikat (identyczna treść, tagi, kategorie, tytuł) do tego samego precla.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@Styx co do wyswietlania zadan, to dziekujemy za propozycje. Jeszcze przemyslimy jak rozwiazac ten widok.

Co do dodawania dwa razy tego samego precla, to jest to zabezpieczenie przed preclami, ktorych stabilnosc nie jest za dobra i w przypadku zwroconego bledu akcja jest ponawiana (maksymalnie 3 razy). Zdarza sie tez, ze precle za pierwsza proba dodania zwracaja blad jednak tekst sie dodaje. System nie otrzymuje w tym przypadku linka do posta, wiec probuje ponownie wykonac probe. Zdarza sie ze druga proba jest udana i wtedy taki adres wedruje do raportu

@sespo dzisiejszej nocy testowalismy inne ustawienie godzin startu procesow, dlatego czesc zadan jest jeszcze w trakcie wykonywania. Twoje zadanie na dzisiaj wykonalo sie jakas godzine temu.

@MaxPan nie posiadamy bazy publikera ani Omni, wiec nie jestem w stanie powiedziec czy precle w tych bazach sa podobne. Nasza baza jest stworzona przez nas. Jednak wszystkie precle sa publicznie dostepne, wiec istnieje duza szansa, ze czesc bazy bedzie sie pokrywac.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Jaki jest cennik punktów w systemie - nie znalazłem tej informacji na stronie https://www.blackpress.pl/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności