Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Seo tekst - raporty są usuwane po około pół roku od zakończenia projektu, dlatego nie możesz się do nich dostać.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

• 3 tygodnie później...

Bleckpress.pl - używam dodawarki gdzieś od 8 miesięcy i z przykrością stwierdzam że po 6 miesiącach od dodawania artów skuteczność jest na poziomie 5 -10 %. Wracam do pomysłu aby to użytkownicy dodawali swoje precle aby zwiększyć wiarygodność systemu bo tak to trochę szkoda twojej i naszej roboty a narzędzie jest naprawdę fajne.

monitorowanie pojazdów GPS Monitoring GPS

Katalog motoryzacyjny PR2 www.AZ7.pl

Może słabe teksty masz? Bo odnosząc się do tego:

Jeśli chodzi o ilość dodań to aktualnie przy dobrym tekście powyżej 1000.

to te 10 % jakoś dziwnie wygląda...

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

przeciez tam 90% jest AA wiec mozesz wrzucic totalna papke, byle miala ok 2k znakow i 2 linki.

Wkurzajace jest to ze ja dodaje projekt, a wy nast. dnia dodajecie nowe precle i ja juz do nich dodac nie moge, dobrze jest to rozwiazane w wp-kat, ze jesli nowe precle zostamna dodane do systemu w przeciagu miesiaca odkad dodales swoj projekt, trafi on tez do tych nowych precli za free.

Bleckpress.pl - używam dodawarki gdzieś od 8 miesięcy i z przykrością stwierdzam że po 6 miesiącach od dodawania artów skuteczność jest na poziomie 5 -10 %. Wracam do pomysłu aby to użytkownicy dodawali swoje precle aby zwiększyć wiarygodność systemu bo tak to trochę szkoda twojej i naszej roboty a narzędzie jest naprawdę fajne.

A ja sie nie zgodze:)

skutecznosc wyzsza niz te 5-10%:)

takze testuje system.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Teksty są ok po dodaniu miałem około 80% dzisiaj w raportach mam jako dodane prawidłowo tylko brak jest już stron do których dodawałem.

Autorowi doradzam aby to użytkownicy dodawali swoje precle za np dodatkowe punkty i wówczas wszystkim będzie zależało na tym aby strony były cały czas aktywne.

Beckpress.pl dodaje mniej więcej po 200 precli miesięcznie w systemie jest cały czas około 1200 precli to jak dobrze liczę po pół roku raczej nie wiele zostaje tych sprzed 6 miesięcy

Ilość poprawnie dodanych precli

953

Oczekujących na moderację

260

monitorowanie pojazdów GPS Monitoring GPS

Katalog motoryzacyjny PR2 www.AZ7.pl

@fortunately102 - możesz wznowić zadanie po jego zakończeniu za 0.5 punktu, więc co jakiś czas można użyć tej opcji. Nie możemy dodawać wszystkich zakończonych zadań do nowych precli, bo po prostu precle tego nie wytrzymają.

@adamz - cały czas oferujemy punkty w naszym systemie za dostęp do prywatnych precli jednak osób zainteresowanych ich udostępnianiem jest coraz mniej. To widać też po innych projektach w których zamknięte bazy są przeciętnej jakości.

Część precli przestaje przyjmować nowe wpisy, ale stare w dalszym ciągu są w nim dostępne. Ilość wpisów po pół roku zazwyczaj jest większa niż przez Ciebie podane 5%-10%

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności