Skocz do zawartości

BlackPress.pl - Nowe narzędzie do automatycznego dodawania precli

blackpress.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 657
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To nie przywracanie bazy. 20% dodanych zwraca 404.

Na 65 dodanych 12 nie ma.

Wydaje nam się, że udało nam się wyjaśnić sprawę poprzez PW.

Kolega wojtecki1 przekazał nam jeden z niedziałających adresów. Z małego dochodzenia wywnioskowaliśmy, że 14 z dodanych dzisiaj zadań jest hostowanych na tym samych adresie IP, czyli możliwe, że na tej samej maszynie. Przywrócenie bazy z backupów dla całej maszyny mogło spowodować usunięcie kilkunastu dodanych dzisiaj wpisów.

Miejmy nadzieję, że takie sytuacje nie będą powtarzały się zbyt często...

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Ile czasu trzeba czekać na wykonanie zadania? Dodałem jedno wczoraj i przez noc nawet nie ruszyło...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ile czasu trzeba czekać na wykonanie zadania? Dodałem jedno wczoraj i przez noc nawet nie ruszyło...

W ciągu najbliższej godziny powinno zostać wykonane.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

Nie działa opcja zmiany hasła.

A dostajesz jakiś komunikat błędu? Jeśli tak to prosimy informacje (pomoże to w znalezieniu problemu).

Przed chwilą była testowana ta funkcjonalność i zadziała bez problemu. Może to jakiś szczególny przypadek?

BTW: da się edytować pierwszego posta w tym wątku?

Już działa :-).

Mam pytanie czy dla projektu można ustawić kilka zestawów tekstów?

Można definiować różne teksty oddzielając je znakiem '#'

Wiecej infotmacji tutaj: https://www.blackpress.pl/pomoc#mixer2

Dzisiaj został dodany mechanizm pingowania wpisów po udanym dodaniu. Dzięki temu boty Google'a jeszcze szybciej zaindeksują nowe artykuły.

Wszystkie nowe i aktualne zadania od dzisiaj będą miały włączoną tę opcję.

Właśnie kupiłem pierwszy mały punkcik. I mam kilka uwag funkcjonalnych.

1. Brakuje mechanizmu zliczania ilości znaków w textach. Nie wiadomo jaka może być najkrótsza długość textu, a niektóre WP mają na sztywno wpisane wartości minimalne.

2. Podgląd możliwych wygenerowanych textów też by się przydał.

3. I jeszcze jeden drobiazg. Ta mała kręcąca się ikona "loading" sugeruje że należy poczekać bo coś tu za chwile się pojawi. Może wprowadzać w błąd.

4. No to na koniec... Edytując poprawki bezpośrednio w formularzu dodawania zadania jesli wygaśnie sesja można wszystko stracić. Może warto zrobić okno logowania typu pop-up w takiej sytuacji i zachować dane w formularzu?

Znam narzędzie konkurencji i ciekawy jestem jak Twój program sie sprawuje. Po dwóch latach przerwy, mam do wypozycjonowania tylko jeden serwis, ale swój własny :)

O efektach działania napiszę jak coś zauważę.

Narazie podoba mi się szybki czas w jakim dodawane są punkty do konta, może się coś zmieniło, ale pamiętam że konkurencja tej funkcji nie miała co było bardzo uciążliwe.

U mnie dziś zadanie zakończone. Na moderację czeka jeszcze 110 wpisów. Niby pisze, żę poprawnie dodanych 1289 a jak wyeksportowalem adresy to w programie pingujacym pokazało mi troche ponad 900 adresów.

Mimo wszystko jestem bardzo zadowolony. Oby teraz twórcy, jeszcze dobrze zadbali o te precle skoro program nie przysparza problemów i będzie bardzo dobrze. Za 18 zł to nie znajdziecie nic lepszego. W moim odczuciu precle są lepsze niż katalogi, więc wolę inwestować pieniądze właśnie w nie.

Z pewnością zwrócę się do Was z przyszłymi projektami.

Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz za darmowy punkt na początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności