Skocz do zawartości

Katalogowisko.pl

artlam

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz ok. Wpis dodany, warny nie wyskakują.

Zabawne, bo mi też nic nie wyskakuje. Dodałem od siebie 2 wpisy - 1 z FF, drugi z IE i nie mam żadnych problemów.

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/katalog1/domains/katalogowisko.pl/public_html/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/katalog1/domains/katalogowisko.pl/public_html/includes/function.php:101) in /home/katalog1/domains/katalogowisko.pl/public_html/includes/forms.php on line 535

Kiedy pojawia się ten problem? Robiłem samą templatkę więc czuję się zobowiązany do rozwiązania problemu gdyby leżał po mojej stronie, na razie nie mogę go zidentyfikować.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Odnośnie samej templatki, to pusty header trochę. Może warto by po lewej stronie wstawić jakiś mały slider reklamowy, czy coś? Przydałoby się klikalne logo, bo to już chyba standard. W szczegółach ikonka od wyróżniania strony do zmiany i ten kolorek border-bottom dla li, którego nie zmieniłeś ze standardowej templatki. Zamiast bababa może c2a581, albo cbb79e. I w ogóle się uparłeś na tą Calibri :rotfl:

Co do samego katalogu, mam nadzieję, że będzie mocny. Top3 zamieniłbym na 3 losowe, bo jak widzicie, przez proxy łatwo oszukać seoka i nabić staty, żeby mieć linka na głównej :) i te bloki reklam wywal.

Pozdrawiam :)

Kiedy pojawia się ten problem? Robiłem samą templatkę więc czuję się zobowiązany do rozwiązania problemu gdyby leżał po mojej stronie, na razie nie mogę go zidentyfikować.

Problem pojawiał się po wysłaniu formularza zgłoszeniowego. Odświeżenie strony pomagało - uruchamiała się strona katalogu z info, że wpis jest już w bazie i drugie info, że wpis został poprawnie dodany :rotfl:

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Odnośnie samej templatki, to pusty header trochę. Może warto by po lewej stronie wstawić jakiś mały slider reklamowy, czy coś? Przydałoby się klikalne logo, bo to już chyba standard. W szczegółach ikonka od wyróżniania strony do zmiany i ten kolorek border-bottom dla li, którego nie zmieniłeś ze standardowej templatki. Zamiast bababa może c2a581, albo cbb79e. I w ogóle się uparłeś na tą Calibri

Klient zawsze otrzymuje progi cenowe. Może wyglądać tak, a może być i taka niestandardowa struktura - wolny wybór, ale nie o tym.

Problem pojawiał się po wysłaniu formularza zgłoszeniowego. Odświeżenie strony pomagało - uruchamiała się strona katalogu z info, że wpis jest już w bazie i drugie info, że wpis został poprawnie dodany

Będę się przyglądał, dzięki.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności