Skocz do zawartości

Nowy CMS

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj,

Ostateczna cena będzie podana wraz z początkiem sprzedaży tzn. wtorek-czwartek.

Z pewnością wersja beta poniżej 100 zł - po ewentualnym wyłapaniu błędów oraz poprawce cena przekroczy 100 netto.

Pozdrawiam.

P.S. CMS nie jest stworzony do puszczania masowego zaplecza - ceną ma zachęcić osoby, które chcą stawiać dobre precle/serwisy/katalogi/strony firmowe/blogi itp

Mam dobrą domenę pod katalog z PR3 z chęcią bym przetestował na nim skrypt. Kto wie może bym kupił więcej sztuk, jeśli będzie dobry.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 2 tygodnie później...

I co tam w temacie? Jakieś postępy.

Na podstawie darmowej licki, mogę napisać że skrypt jest jeszcze w fazie beta, ale zapowiada się bardzo ciekawie i powiem, śledźcie Państwo ten wątek :D

Jak wpadnie mi w ręce bardziej ostateczna wersja, to postaram się napisać więcej.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności