Skocz do zawartości

SeoKatalog Beryl

lumbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam do zgłaszania stron do darmowego katalogu beryl.com.pl. Katalog jest moderowany. Proszę o w miarę unikalne, a przede wszystkim sensowne opisy. Strony o niskiej zawartości merytorycznej nie będą akceptowane. Uwagi jak zawsze mile widziane.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

• 4 tygodnie później...

Z okazji nowej skórki zapraszam do dodawania stron. Proszę o dodawanie stron zgodnych z regulaminem. Przede wszystkim unikalnych i sensownych opisów.

Poniżej 10 kodów SILVER:

1. YC1Q2X3S

2. 8TKNRCYE

3. FG5854JV

4. 8YYRPSU1

5. 7WAJZ78T

6. 9S87XDB5

7. 5V1XBU3A

8. IMNT83RW

9. WQWZ9A43

10. 4W1X9U8D

4, 5, 6, moje - dziękuję :)

a gdzie te kody wpisac? stronka z paypala się pokazała i co dalej?

Wybierasz SMS nie paypal :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Strony (zgodne z moją prośbą) osób które się pomyliły i wybrały SILVER PayPal aktywowałem ręcznie. Należy wybrać SILVER 1PLN - SMS. Bardzo proszę o stosowanie się do regulaminu i TYLKO unikalne opisy. Nie blokujcie kodów innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności