Skocz do zawartości

Problem z katologowaniem w publikerze

masazgliwice.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam problem, a mianowicie posiadam program publiker z aktualizacją 2.1.4 i od dłuższego czasu mam problem z dodawaniem manualnym oraz przec CRONE do katalogów. Precle są dodawana ale katalogi wcale proszę o pomoc.Nadmieniam, że jestem tu 1 raz i jestem laikiem.Jeżeli chodzi o serwer wszystko jest ok. Raport pozytywny.

sprawdz czy w ustawienich grupy masz zaznaczone linkowanie do katalogow oraz zaznaczone wszystkie skrypty

Oprócz tego jesli uzywasz tekstow czesciowych to w generatorach zobaczy czy masz aznaczone katalogi tez

Najlepiej załóż sobie pierwszą grupę, krok po kroku z instrukcją , jak nie masz napisz maila do supportu publikera to Ci podeślą.

baner-seostationv2.png

Witam ponownie

wszystko mam zaznaczone dot. linkowania robilem wszystko krok po kroku.

Do katalogow wogle mi nie dodaje ani przez crone ani manualnie nawet instalowalem 2 raz na poczatku mi dodawal potem wogle.Tylko i wylacznie do katalogow:

Wysłanych: 340 (do katalogów: 0, do precli: 340)

Opublikowanych: 270 (w katalogach: 0, w preclach: 270)

Pozdrawiam

Witam ponownie

wszystko mam zaznaczone dot. linkowania robilem wszystko krok po kroku.

Do katalogow wogle mi nie dodaje ani przez crone ani manualnie nawet instalowalem 2 raz na poczatku mi dodawal potem wogle.Tylko i wylacznie do katalogow:

Wysłanych: 340 (do katalogów: 0, do precli: 340)

Opublikowanych: 270 (w katalogach: 0, w preclach: 270)

Pozdrawiam

Cieżko powiedzieć czemu Ci nie dodaje, ja bym proponował skontaktować się z supportem publikera. Ale myślę że coś masz źle dodane w zadaniach corna.

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=72644

To jest cały długi temat dotyczący publikera - tam jakbyś zadał to pytanie to prędzej uzyskasz satysfakcjonującą odpowiedź.

A jak klikasz "sprawdź" w zarządzaniu grupą to nie pojawia się jakiś błąd?

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Wszystko jest ok naprawde mnie to dziwi kumplowi mowilem ze to jego serwe jest do niczego ale raport byl ok i pokazywal mi ze wszystko jest ok bo niby nie ma filozofi aby to wgrac . zero bledów w sutawieniach sa linkowanie do precli i do katalogow wszystko co dotycze strony jest opublikowane i nie wiem

Laik i od razu leci z publikerem :)

Hehehe, nie ma to jak kupić program, puścić go na noc a później szpanować wśród znajomych, że jest "się pozycjonerem" :) :)

P.S.

Do nikogo nie piję, tylko taka po prostu myśl mi się nasunęła... :) :)

masazgliwice.pl

Prawdopodobnie Twój CRON na serwerze nie wykonuje się co 1 minutę.

Wejdź w dział FAQ w instrukcji publikera :)

Laik i od razu leci z publikerem :)

Hehehe, nie ma to jak kupić program, puścić go na noc a później szpanować wśród znajomych, że jest "się pozycjonerem" :(:D

P.S.

Do nikogo nie piję, tylko taka po prostu myśl mi się nasunęła... :) :)

masazgliwice.pl

Prawdopodobnie Twój CRON na serwerze nie wykonuje się co 1 minutę.

Wejdź w dział FAQ w instrukcji publikera :)

Nie kolego publiker służy tylko i wyłącznie do pozycjonowania moich stro nicego więcej nie oczekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności