Skocz do zawartości

Miliony za domene play.pl

urlsite.eu

Rekomendowane odpowiedzi

jak pierwszy raz chciałem doładować telefon przez internet to wpisałem play.pl i dopieroło później szukałem jakiegoś dziwnego adresu play-mobile.pl, domena warta 1 czy 2 mln ale warta kupna tymbardziej że Play dobrze się rozwija i nie zapowiada się żeby splajtował w najbliższym czasie.

Domena jest warta tyle ile nowy nabywca/y są w stanie za nią zapłacić... i zarówno w przypadku orange jak i play to jest po prostu prestiż firmy, która ma domenę orange.pl czy play.pl i tutaj cena jest kwestią pertraktacji. Podejrzewam że spokojnie powyżej miliona mogła pójść. Spójrzcie na gmail.pl - Google nie chce zapłacić za domenę ani złotówki i póki co sprzedaż gmaila spełzła na niczym (nowy właściciel i tak straci domenę).

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności