Skocz do zawartości

Stary i nowy title jednocześnie

damian_k

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Miałem długi tytuł strony i taki sam dla podstron. Zmieniłem je na krótsze i inne dla każdej podstrony. Teraz google wyświetla nowy tytuł + stary tytuł.

Tylko w przypadku jednej podstrony zindeksował poprawnie tj. tylko nowy tytuł. Strona ma sitemap.xml

Czy ktoś z Was miał podobnie?

Jak długo potrwa aż google naprawi ten błąd? Czy muszę coś zrobić?

Przy okazji mam drugie pytanie, żeby nie zakładać nowego tematu. Pozycjonuję stronę na pewne słowa kluczowe a wpisując je do google pokazuje wyniki ze stronami, na których mam linki i opisy a nie pokazuje mojej strony (sprawdziłem wszystkie 35 stron wyników). W Yahoo wyświetla moją stronę.

Strona ma już ponad rok, ale tak naprawdę pozycjonowaniem jej i optymalizowaniem zacząłem się bawić od około miesiąca. Oczywiście amatorsko.

Usługi elektryczne

Instalacje

elektryczne - Jastrzębie Zdrój

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności