Skocz do zawartości

Co was wkurza w pozycjonerach?

Pey

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Polecam wszystkim właścicielom seoków zablokować adres email: artus.b@wp.pl + IP (jeżeli dodaje ze stałego): 91.145.137.113

Próbka twórczości:

Business coaching, kursy z coachingu finalizowane internacjonalnym certyfikatem jednostki coachingowej IICD to tylko modelowe ze wykładów jakie mamy w swojej stałej propozycji. Szkolenia są nader celowe dla osób, które chcą podciągać do góry swoje kwalifikacje i iść non stop do przodu w sferze biznesu. Poza kursami coachingowymi mamy w swojej ofercie wykłady biznesowe z rejonu przywództwa i rozporządzania, negocjacji i sprzedaży oraz perswazji i rozwoju osobistego.

Jako organizacja organizująca wykłady świadczymy poczciwi Klienci kursy komercyjne, wykłady z negocjacji plus kursy z nadzorowania sprzedażą. W naszej rozlicznej ofercie wyszukacie czcigodni internauci również nad wyraz pokaźne kursy biznesowe z pozostałych dziedzin. Szczególnie sugerujemy procesy typu business coaching, a także executive coaching. Na stronicy niezwykle gruntowne opisy szkoleń z zasięgu sprzedaży.

Zastanawiasz się czy nie zacząć edukacji języka angielskiego? Rozpoczął byś tą edukację, jednak nie masz wiedzy jakie rozwiązanie jest dla Ciebie najłatwiejsza? Na witrynie wynajdziecie wiadomości na przedmiot metod edukowania języka angielskiego. Odkryjecie w tym miejscu także dane o szkołach angielskiego. Zapraszamy na witrynę o edukowaniu języka angielskiego. Odnajdziesz tu dane zawarte w pigułce.

Chcesz za darmo opublikować własne ogłoszenia? Może jesteś zainteresowany zamieścić osobistą wirtualną wizytówkę? U nas możesz zarówno dołączyć osobiste ogłoszenie jak i zamieścić wizytówkę internetową na naszej stronicy. Możesz to dokonać zupełnie gratisowo. Zapraszamy na naszą stronicę internetową z ogłoszeniami internetowymi. Jest to bardzo adekwatne położenie by coś ogłosić światu.

Stronica, na jakiej prezentuje przetestowane przepisy kucharskie na ciasta. Oprócz przepisów na ciasta odszukacie w tym miejscu przepisy na torty. Wszystkie przepisy zostały przed opublikowaniem wypróbowane. Zachęcam do wypróbowania ich i podzieleniem się opinią w zapiskach u dołu przepisów. Jeśli macie jakieś bajeczne przepisy kulinarne na ciasta czy torty możecie mi je podesłać. Entuzjastycznie skosztuję czegoś nowego.

Po co komu klimatyzowany pokój? W skwarne latko takie zapytanie być może się wydawać dość idiotycznym. Wystarczy jednak kiedy się przyjrzymy rzeczonemu pytaniu precyzyjniej. Wystarczy kiedy rozpoznamy jakie są niebezpieczeństwa wynikające z bycia w klimatyzowanej przestrzeni. Wtedy rozpoczynamy się zastanawiać czy faktycznie klimatyzatory są nam potrzebne.

Stronica jest moim prywatnym hitem.

Heh - "znam" tego delikwenta. Dodawał do mojego katalogu mnóstwo spamu, więc skontaktowałem się z nim, ostrzegłem przed banem i powiedziałem, aby dodawał wartościowe strony z sensownym i unikalnym opisem. W zamian za ostrzeżenie słowne i zwrócenie uwagi dostałem chamską odpowiedź. Ja wszystko grzecznie i kulturalnie, a tu takie zachowanie. No trudno :)

• 2 tygodnie później...

Tak "firma" nodnet.pl "pozycjonuje" "portal" karkonosze24.eu

Wpisz do moderowanego katalogu :

Kołowrót zębate ? element ożywiony przekładni zębatej zaś cząstka innych mechanizmów takich podczas gdy sprzęgło zębate, połączenia wielowpustowe, szych zębata i innych.

W drużyna koła zębatego szklarska poręba wchodzą:

wieniec zębaty

piasta

łącznik, scalający piastę tudzież wieniec.

Podczas obrotu kół para współpracujące zęby otaczają się jednocześnie i ślizgając się po sobie. Ten zwłoka jest niekorzystnym, jednakże niemożliwym aż do uniknięcia zjawiskiem. Owszem w niesłychanie wąskim zakresie, kto teoretycznie sprowadza się aż do jednego punktu C, występuje czyste toczenie się zębów bez poślizgu. Artykuł ów nazywa się punktem tocznym, który wyznacza kołowrót toczne o średnicy dw. Koła toczne w celu obu współpracujących kół są styczne w punkcie C.

Punkty styku zębów w czasie obrotu układają się na prostym odcinku (E1, E2) zwanym odcinkiem przyporu. Kąt umieszczony miedzy tym odcinkiem, i linią styczną aż do kół tocznych w punkcie tocznym ? ?, jest nazwany kątem przyporu oraz jest zarazem parametrem ewolwenty. Szkic nominalny, uniwersalnie żywy w budowie maszyn oraz przyjęty z wykorzystaniem praktycznie wszystkie normy na całym świecie ma narożnik przyporu ? = 20° Równocześnie gwoli zarysu nominalnego średnice podziałowe kół pokrywają się z kołami tocznymi

Powtórzę to jeszcze raz Spamować trzeba umieć !

Pewna firma pozycjonerska o sobie: "Absorbujemy się pozycjonowaniem stron już odkąd wielu lat, dlatego doświadczenie jakie posiadamy daje owszem szybkie efekty."

Sorry, ale u mnie nie było tak szybko i wpis poleciał.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 1 miesiąc temu...

Opis katalogu stron, pozycjoner jest na tyle głupi ze leci ze swojego IP, wiec zbanowałem i wywaliłem wszytko co z tego IP leciało :) w x00 katalogach, wiec na pewno zaboli :), niestety właścicieli dodawarek na tym samym IP tez, ale to już trudno

Leczeniu nadmierne ślinienie, padaczka, chlorozy a migreny. Strategia pokazują, iż saponiny z Soapnuts hamuje przebieg komórek nowotworowych. Soapnuts należą listę ziół i minerałów w Ayurveda. Są one popularne składnik Ayurvedic Katalog stron webmini oraz środków czyszczących. Są one stosowane w medycynie ajurwedyjskiej w charakterze lekarstwo na wyprysk, łuszczyca natomiast usuwania piegów. Soapnuts mają łagodne właściwości owadobójczych oraz tradycyjnie stosowany aż do usuwania wszy od momentu głowy. Soapnuts są antybakteryjne

inny z tego samego IP

Homo sapiens jest określony mała ilość plemników, gdy postać ma plemników w dole 20 mln mililitr nasienia. Plemniki są te, które sprawiają, iż dama w ciąży to mężczyzna jest wydajny, gdyby ma Katalog stron webmini aniżeli 20 mln plemników w jednym ml nasienia. Istnieje jednakże mnogość wad, iżby uniknąć uchować zdrowe natomiast plemników w granicach normy. Czynników, takich jak gaz zaś papierosy mogą amortyzować a w następstwie tego

Kiedyś interesowałem się odrobinę Ayurvedą, jednak do wyjaśnienia tego bełkotu przydałby się jakiś zaawansowany czciciel Siwy :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Oto odpowiedź wdzięcznego "pozycjonera", który dziękuje mi za to, że mój katalog jest darmowy, ale niestety wymagam w miarę unikalnych opisów:

HWDP

"Master-seo.pl - Mistrzowski katalog stron" <kontakt@master-seo.pl> pisze:

Witaj rutus

Niestety przykro nam ale Twój wpis Społeczna Straż Rybacka (www.spoleczna-straz-rybacka.pl) został usunięy z Master-seo.pl - Mistrzowski katalog stron.

Prawdopodobna przyczyna: nieunikalny opis

Nie ma to jak kultura ze strony katalogujących.

Następny świetny opis witryny:

Witryna informująca o dużych imprezach w Warszawie. Przyda się każdemu imprezowiczowi który chce wyruszyć na dużą imprezę.........................................................................

..........................................................

Ja pytam kto takie coś dodaje do moderowanego katalogu... Nie wiem czy to głupota czy niewiedza ludzka :)

Miałem dzisiaj również nieprzyjemność otrzymać ok. 45 wpisów od artus.b. Potwierdzam słowa poprzednika. Gość spamuje na potęgę a jego opisy przyprawiają o spory ból głowy. Nawet nie będę się fatygował i zamieszczał próbek jego twórczości, ale jest to... dno ;/ . Współczuję firmom, które zleciły mu pozycjonowanie...

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Następny świetny opis witryny:
Witryna informująca o dużych imprezach w Warszawie. Przyda się każdemu imprezowiczowi który chce wyruszyć na dużą imprezę.........................................................................

..........................................................

Ja pytam kto takie coś dodaje do moderowanego katalogu... Nie wiem czy to głupota czy niewiedza ludzka :P

Może przydepnął sobie rurkę z tlenem...

Takie opisy może nie są regułą ale w darmowych katalogach czasem się zdarzają.

Mnie denerwuje u katalogujących przede wszystkim totalne olewania regulaminów katalogów i czasem wręcz zerowy szacunek dla pracy moderatora. Mam w regulaminach wyraźnie napisane, żeby nie podawać w opisach danych teleadresowych ale ciągle muszę usuwać numery komórek i adresy. W opcji darmowej nie przyjmuję subdomen (z wyjątkiem stron o naprawdę wysokim poziomie) ale zawsze znajdzie się ktoś kto ma to gdzieś i potrafi dodać śmieci na subdomenach subdomeny. Osobna sprawa to opisy... Skąd to przeświadczenie, że darmowy katalog łyknie każdego śmiecia? Prawda jest taka, że niedługo wszystkie katalogi będą płatne, bo nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie w nieskończoność przedzierał się przez ten zalew syfu. Czy naprawdę tak trudno jest napisać sensowny text na 250 znaków? Typowy spamer mając w perspektywie wydanie nawet 1,23 złocisza 3 razy się zastanowi i zrezygnuje z dodania śmiecia z gównianym opisem bo wie, że mu ta kasa przepadnie. Lepiej uraczyć tym śmieciem kogoś innego w podziękowaniu za możliwość dodania darmowego wpisu...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Podstawowe zakazy warto napisać na podstronie dodawania witryn. Mało kto czyta regulaminy, zwłaszcza Ci którzy dziennie przewalają kilkaset katalogów. Czytanie regulaminu w każdym z nich byłoby zbyt czasochłonne, dlatego takie wpisy będą się zawsze zdarzać w darmowych katalogach.

Sebastek mało kto czyta nawet pierwszą stronę... Po dzisiejszym dniu jestem po prostu zdruzgotany tymi blubrami, jakie dostaję do moderacji. Ponad 20 stron, z czego do akceptacji poszły może z 2-3... Chyba powoli zaczynam rozumieć to, o czym mówił Vexatus w moim temacie dot. katalogu... Ludzie proszę Was, szanujcie czas właścicieli katalogów. Nie dość, że daję kata za free, to jeszcze dostaję takie bezczelne śmieci, że się płakać chce.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności