Skocz do zawartości

Co was wkurza w pozycjonerach?

Pey

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie w pozycjonerach denerwuje, że spamują mimo, to że mam Akismeta i / lub Sblam! i tylko mi stronę obciążają, bo cache nie działa dla zapytań POST.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chyba powoli zaczynam rozumieć to, o czym mówił Vexatus w moim temacie dot. katalogu... Ludzie proszę Was, szanujcie czas właścicieli katalogów. Nie dość, że daję kata za free, to jeszcze dostaję takie bezczelne śmieci, że się płakać chce.

Ja mam pewne swoje zdanie na temat tego gówna co trafia do katalogów oraz na temat samych katalogów, ale mówię na ten temat raczej dość niechętnie, bo są to tezy raczej mało popularne... :) Z tym szanowaniem czasu i energii właścicieli katów to niestety jest jak jest... Katalogów jest cała masa, ale kiedy widzę zadbany katalog to zawsze staram się, aby wpis był sensowny i dobrej jakości - patrz mój wpis strony o depresji poporodowej, który od kilku godzin czeka na akceptację w Twoim kacie. :P Ludki po prostu nie są w stanie zrozumieć, że dobry text w dobrym kacie / preclu może być naprawdę wartościowy...

Polecam przeczytać ostatni krótki wpis na blogu Pana Pawła AKA Zgred - Zgred Blog, może komuś da do myślenia, choć raczej w wątpię bo urodziłęm się 30 lat temu a nei wczoraj...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Macie czasami maile od "urażonych" użytkowników, którym wyrzucacie wpisy i to ewidentnych spamów?

Dzisiaj usunąłem ok. 15 z jednego IP, standard: wszystko na subdomenach, wszystko na jednym skrypcie (mrocznym), max 4000 znaków na stronę, pomieszane kategorie (transport -> agroturystyka) - może z dwie strony się nadały, no ale taki atak, takim czymś, to dla mnie nieposzanowanie czyjegoś katalogu (darmowego), więc poleciało wszystko + ban.

No i przyszły zaraz wyrzuty - dlaczego wyrzuciłem, bo chyba były zgodne z regulaminem. Bezczelność mnie poraziła, więc odpisałem. Macie takich dodawaczy?

namolnie mam mejle ... jakoś je zbywam chyba ze mię coś mocno poruszy to odpisuję.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tia.. jeszcze Ci piszą, że mają Ciebie i twoje katalogi w d^pie - więc po co dodają do nich g^wno ?

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

• 1 miesiąc temu...

Gośc "pozycjoner" otrzymuje ode mnie :

Witam,

Zgłoszona strona www.stworzestrone.pl nie została zaakceptowana przez moderatora. Strona została odrzucona za niezgodność z regulaminem, naucz się korzystać z synonimów, klamry nie domykasz

na co odpowiada

W d---e mam Twoje synonimy

:D . Co ciekawo uważa się za pozaprofesjonalnego pozycjonera z siedzibą w Siedlcach :)

dalej jeszcze odpisał

jesteś barzantem co zlepił kilka katalogów z pr 0 i profiluje na jakiegoś mastera, nie odróżniasz automatów od ludzi ziemniaku

bażantem pisze się przez RZ bo zgłupiałem już?

Co ciekawo ten katalog miał PR 1 (DARMOWY) , ale to i tak niema żadnego znaczenia gość "moc" katalogów mierze w PRach :P

Chyba General ma racje, niema co robić darmowe katalogi....

• 4 tygodnie później...

Taki email dostałem przed chwila :brawa:

Czy was wszystkich po---bało? Wyobraź Se jak to zrobić żeby do tysiąca pięćset katalogów zrobić unikalny opis? Dzięki.

From: Nazwa katalogu [mailto:biuro@xxxxxxxxx.pl]

Sent: Monday, October 10, 2011 9:11 PM

To: xxxxxc24@xxxc24.pl

Subject: [www.xxxxxci.pl] - Strona została usunięta

Witaj xxxxxxc24@xxxxc24.pl

Niestety przykro nam ale Twój wpis Kabiny lakiernicze (www.xxxxxxxx.pl) został usunięy z xxxxxxxxxxx- nazwa katalogu.

Prawdopodobna przyczyna: czytaj regulamin, opis nieunikalny!

----------------------

https://www.xxxxxxxxxi.pl

Widać istnienie synonimizowanych opisów dla niektórych to tajemna wiedza.

a co tu kumać :brawa: gość pisze oburzonego lista czemu strona jego klienta została odrzucona z katalogu :) Co ciekawo e-mail dostałem od "firmy" "pozycjonerskiej", w regulaminie jak BYK pisze tylko unikaty, lub Z GŁOWĄ synonimizowane opisy. Chyba pora wprowadzić wszędzie płatności, za darmo czytać wypociny takich erudytów jakoś tracę ochotę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności